ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Αντίστροφη μέτρηση για Χάαλαντ!

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα ανάμεσα στην πλευρά του Έρλινγκ Χάαλαντ και της Ντόρτμουντ για να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Νορβηγού.

Αντίστροφη μέτρηση για Χάαλαντ!

Σε ρυθμούς Έρλινγκ Χάαλαντ κινείται η Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός φορ «πολιορκείται» από πολλούς συλλόγους, αλλά ακόμη ανήκει στους Βεστφαλούς. Και όσο κι αν μοιάζει απίθανο να συνεχίσει και του χρόνου στη γερμανική ομάδα, εντούτοις οι άνθρωποί της θέλουν να γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νορβηγό φορ. Γι’ αυτό, λοιπόν, όπως αναφέρει η BILD, ορίστηκε ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε αυτό παρόντες θα είναι διοικητικά στελέχη της Ντόρτμουντ, μαζί με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Τι ζητάνε οι άνθρωποι από την κοιλάδα του Ρουρ; Να ξεκαθαριστούν, στο μέτρο του δυνατού, οι προθέσεις του Χάαλαντ. Τι σκέφτεται για το μέλλον του. Αν θέλει να ανανεώσει, αν σκοπεύει να φύγει. Είναι προφανές πως δεν περιμένουν ένα οριστικό «ναι» ή «όχι» στην εν λόγω συνάντηση, αλλά τουλάχιστον θα… φανούν κάποια πράγματα. Άλλωστε, στο δημοσίευμα τονίζεται πως θα τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την τελική απόφαση του παίκτη ως τις αρχές Φλεβάρη.

Η ρήτρα και οι «μνηστήρες» για Χάαλαντ

Και δικαιολογημένα θα πει κανείς. Διότι κακά τα ψέμματα η Ντόρτμουντ δεν ορίζει την τύχη της στο συγκεκριμένο θέμα. Κι ας δεσμεύεται ο Χάαλαντ με συμβόλαιο ως το 2024. Κι αυτό γιατί από το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρχει ρήτρα ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ. Ό,τι κι αν κάνουν οι Βεστφαλοί, δεν θα μπορούν να απορρίψουν μία πρόταση αυτού του ποσού. Δεν είναι στο χέρι τους. Και επίσης είναι προφανές πως για τα… κυβικά του 21χρονου στράικερ, 100 «χαρτιά» δεν είναι τίποτα. Και προφανώς θα βρεθεί αγοραστής να τα «σκάσει». Είτε αυτός λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης, είτε Παρί Σεν Ζερμέν, είτε Μάντσεστερ Σίτι, είτε Μπαρτσελόνα…

Η λογική, λοιπόν, λέει πως η πλευρά του Χάαλαντ θα πει ευγενικά πως αποχωρεί το καλοκαίρι για νέες πολιτείες. Είτε το πει τελεσίδικα στο ραντεβού της ερχόμενης εβδομάδας, είτε στις αρχές Φλεβάρη, δεν αλλάζει και πολλά. Μοιάζει αδύνατο η Ντόρτμουντ να κρατήσει τον παίκτη. Όχι μόνο λόγω της ρήτρας, αλλά και του ότι μάλλον δεν τον… γεμίζει πλέον. Ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε οικονομικά… Και από εκεί και πέρα, έχοντας όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, οι άνθρωποι της Μπορούσια θα προσπαθήσουν από νωρίς να βρουν το νέο 9άρι τους. Όπως έκαναν και παλιότερα με τον Λεβαντόφσκι. Αν μη τι άλλο, έχουν το know-how…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ