ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν το… κουνάει απ’ την Μπάρτσα ο Ντεμπελέ για την ώρα!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ξεκαθάρισε στην Μπαρτσελόνα πως δεν θα δεχτεί να πουληθεί τον Ιανουάριο και ή θα ανανεώσει οπότε το θελήσει ή θα φύγει για την Premier League το καλοκαίρι.

Δεν το… κουνάει απ’ την Μπάρτσα ο Ντεμπελέ για την ώρα!

Η περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι από τις πιο… περίεργες των τελευταίων ετών για την Μπαρτσελόνα. Το καλοκαίρι του 2017 ο Γάλλος αποκτήθηκε έναντι 100 εκατ. ευρώ και με πολλές «περγαμηνές» γύρω από τ’ όνομα του. Ωστόσο, είχε μόλις μια γεμάτη σεζόν στην Ντόρτμουντ, όπου μάλιστα φανέρωσε κι έναν ιδιαίτερα ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» τον θεώρησαν ως τον φύσει και θέση αντικαταστάτη του Νεϊμάρ. Μια πρόβλεψη που τελικά διαψεύστηκε παταγωδώς, αφού ο νεαρός άσος ήταν… απελπιστικός, με εξαίρεση την περσινή σεζόν, όταν «έγραψε» καλούς αριθμούς (11 γκολ και 5 ασίστ σε 44 ματς) υπό τον Ρόναλντ Κούμαν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το καλοκαίρι ο Ντεμπελέ τραυματίστηκε στο EURO, επιστρέφοντας τον Νοέμβριο σ’ ένα ματς με την Ντιναμό Κιέβου, όπου και χτύπησε ξανά. Εδώ και κάποιες μέρες, βέβαια, ο Γάλλος άσος είναι ξανά στις… επάλξεις, αγωνιζόμενος στα δύο τελευταία ματς της Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή, βέβαια, «τρέχουν» και οι εξελίξεις για το μέλλον του. Βλέπετε, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, ο ίδιος είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, ενώ οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να τον ανανεώσουν άμεσα, αλλιώς θα κοιτάξουν να τον πουλήσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Cadena SER», ο νεαρός άσος ξεκαθάρισε στους Καταλανούς πως δεν πρόκειται να φύγει τώρα. Είτε θα δεχτεί την πρόταση τους μέσα στη σεζόν ή το καλοκαίρι θα αποχωρήσει με προορισμό την Premier League.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντεμπελέ

Καμία κουβέντα περί… εξέδρας στον Ντεμπελέ απ’ την Μπαρτσελόνα

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Ντεμπελέ και οι εκπρόσωποι του έχουν ξεκαθαρίσει στην Μπαρτσελόνα πως θέλουν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους για να ανανεώσει ο παίκτης. Ειδάλλως, γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορεί να βρει συμβόλαιο σε κάποια κορυφαία ομάδα της Αγγλίας. Εξάλλου, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γάλλος άσος έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν έχει πει στον Ντεμπελέ πως θα τον βάλει στον «πάγο» αν δεν ανανεώσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος εξτρέμ θέλει να κλείσει τη χρονιά στους «μπλαουγκράνα» κι έπειτα να δει αν θα ανανεώσει κι όχι να φύγει μέσα στον Ιανουάριο. Έτσι, ακόμα κι αν βρεθεί στην εξέδρα γνωρίζει πως θα είναι απόφαση της ομάδας, την οποία και δεν μπορεί να αναιρέσει. Απ’ ό,τι φαίνεται, βέβαια, το συγκεκριμένο «σίριαλ» θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ