Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο 10χρονος Φόντεν ήταν τόσο ώριμος που έκραζε τον Μπαλοτέλι (vid)
Video Hμέρας

Ο 10χρονος Φόντεν ήταν τόσο ώριμος που έκραζε τον Μπαλοτέλι (vid)

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που δείχνει τον Φιλ Φόντεν σε ηλικία 10 ετών να ασκεί δικαιολογημένη κριτική στον Μάριο Μπαλοτέλι.

12.01.2022 | 12:23

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέρασε 3 αξέχαστες σεζόν στο «Έτιχαντ» από το 2010 έως το 2013. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει την πρώτη της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ιταλός στράικερ παρόλο που είχε αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ήταν πολύ δύσκολο χαρακτήρας. Μία φορά, ο πρώην προπονητής του στην Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, είχε σχολιάσει ότι ήταν αδύνατο να τον διαχειριστείς ως παίκτη.

Ενδεικτικό είναι ότι μία φορά άναψε πυροτεχνήματα στο ίδιο του το σπίτι, προκαλώντας ζημιές 400.000 λιρών. Το 2011 σε ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ σκόραρε και πανηγύρισε δείχνοντας το εξής μήνυμα στη φανέλα του «Γιατί πάντα εγώ;».

Την περίοδο που ο Μπαλοτέλι πρωταγωνιστούσε για την πρώτη ομάδα της Σίτι, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής «έβγαζε» μάτια» στις ακαδημίες. Μιλάμε φυσικά, για το νυν αστέρι των «πολιτών», Φιλ Φόντεν. Η ωριμότητα του Άγγλου ποδοσφαιριστή ήταν εκεί για να φανεί ήδη από τα 10 του έτη. Ένα πρόσφατο βίντεο από ιταλικό show «Qui Studio a Voi Stadio» το αποδεικνύει αυτό.

Ειδικότερα, ο 10χρονος Φόντεν είχε ρωτηθεί για τον Μπαλοτέλι και του άσκησε κριτική: «Είναι ένας καλός παίκτης αλλά έχει κακή νοοτροπία στο γήπεδο».

Ο Φιλ Φόντε δεν θα μπορούσε να είχε περιγράψει καλύτερα τον Ιταλό στράικερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μπαλοτέλι θα μείνει για πάντα ένα μεγάλο αν…

Το 2013 ο Μπαλοτέλι αποχώρησε από τη Σίτι για λογαριασμό της Μίλαν. Στη συνέχεια έκανε ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Λίβερπουλ για να καταλήξει στη Νις για μία τριετία (2016-2019).

Εκεί κατάφερε να σώσει την καριέρα του. Ωστόσο, τα επόμενα περάσματά του από Μπρέσια και Μόντσα στέφθηκαν με αποτυχία. Σήμερα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ντεμιρσπορ.

Σε ηλικία 31 ετών έχει αφήσει τα καλύτερα του χρόνια πίσω και πάντα θα αναρωτιόμαστε που θα μπορούσε να είχε φτάσει αν είχε μυαλό. Την ίδια ώρα ο Φιλ Φόντεν προορίζεται ως ο νέος μεγάλος αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version