Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κριστιάνο είναι παγκόσμιος – Οπαδοί φώναξαν «Siuuuu» στο Clasico (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο είναι παγκόσμιος – Οπαδοί φώναξαν «Siuuuu» στο Clasico (vid)

Στο Clasico για το Σούπερ Καπ, ορισμένοι οπαδοί πανηγύρισαν με «Siuuuu» το γκολ του Βαλβέρδε, παρόλο που ο Κριστιάνο παίζει πια στη Γιουνάιτεντ.

13.01.2022 | 10:50

Η παγκόσμια επίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να συγκριθεί με ελάχιστων άλλων ποδοσφαιριστών. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πανηγυρισμός σήμα κατατεθέν του και η επακόλουθη κραυγή που βγάζει, έχει γίνει αντικείμενο μίμησης από άλλους ποδοσφαιριστές ή ακόμα και από αθλητές από διαφορετικά αθλήματα.

Ένα ακόμη παράδειγμα που επιβεβαιώνει την επιδραστικότητα του Κριστιάνο συνέβη στο στάδιο «King Fahd International» στη Σαουδική Αραβία κατά τη διεξαγωγή του ημιτελικού του Ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ειδικότερα, λίγα δευτερόλεπτα μετά το νικητήριο, όπως αποδείχτηκε γκολ του Βαλβέρδε, ορισμένοι οπαδοί φώναξαν «Siuuu» συντονισμένα από τις κερκίδες. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν την εκτέλεση ελεύθερου από τον Τερ Στέγκεν. Έτσι, ο ήχος ακούστηκε δυνατά και πέρασε από τα μικρόφωνα του γηπέδου μέχρι τις τηλεοράσεις μας.

Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο έχει αποχωρήσει από την Ρεάλ από το 2018. Ωστόσο, η επίδραση του είναι τέτοια που ξεπερνάει ομάδες και σύνορα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Προηγήθηκε 3 φορές και τελικά προκρίθηκε

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε 2 φορές στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο, σε αμφότερες τις περιπτώσεις ισοφαρίστηκε. Αρχικά από τον Ντε Γιονγκ και στη συνέχεια από τον Άνσου Φάτι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και η «βασίλισσα» περίμενε μία αντεπίθεση για να «χτυπήσει». Έτσι και έγινε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ο Ροντρίγκο πάσαρε στο σωστό χρόνο για τον Βαλβέρδε, ο οποίος πέτυχε το τελικό 3-2.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. Εκεί θα περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν, η Μπιλμπάο κέρδισε στον τελικό τη Μπαρτσελόνα με 3-2.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version