ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μίλαν να ‘σαι και μην φοβάσαι! (vid)

Μπορεί να τα χρειάστηκε, μπορεί να βρήκε τυχερό γκολ στην παράταση, ωστόσο η Μίλαν έκαμψε την αντίσταση της Τζένοα (2-1) και προχωρά προς την κατάκτηση ενός τίτλου.

Μίλαν να ‘σαι και μην φοβάσαι! (vid)

Τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στη Τζένοα αλλά στο τέλος χαμογέλασε η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» έμειναν ζωντανοί στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης –με τον Ζιρού να πετυχαίνει γκολάρα και να «απαντά» στον Όστιγκαρντ. Και στην παράταση πέτυχαν το… τελικό χτύπημα. Ένα τυχερό γκολ, αλλά… ποιος ασχολείται στους Μιλανέζους; Ο Λεάο, λοιπόν, στο 102’ έδωσε προβάδισμα και στο 112′ ο Σαλεμάκερς έβαλε το.. κερασάκι στη τούρτα για το 3-1, με την ομάδα του να προκρίνεται στην οκτάδα του Κυπέλλου. Από την άλλη, η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο –που αποθεώθηκε στο Σαν Σίρο- έμεινε με τις εντυπώσεις για τη μαχητικότητα που έδειξε.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Μίλαν με την κεφαλιά του Κρούνιτς να… γλείφει το δοκάρι! Κι όμως, οι πάντες «πάγωσαν» στο Σαν Σίρο στο 17’ –εκτός από την αποστολή της Τζένοα. Η άμυνα των «ροσονέρι» κοιμήθηκε, ο Όστιγκαρντ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά κι έγραψε το 0-1. Η εικόνα των γηπεδούχων ήταν στο… όριο κακή, μην μπορώντας να δημιουργήσει την οποιαδήποτε απειλή. Παραλίγο, δε, η Τζένοα να διπλασίασει τα τέρματά της λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά ο Πορτανόβα από πλεονεκτική θέση σημάδεψε μόλις άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Μίλαν να κλείνει στα καρέ της τα Τζένοα. Το παιχνίδι ήταν πλέον μονότερμα, αλλά τα λεπτά περνούσαν χωρίς φάσεις από τους «ροσονέρι». Οι παίκτες της Τζένοα έβγαζαν.. μαχητική ψυχή και δεν επέτρεπαν να παραβιαστεί η εστία τους. Βέβαια, σε αυτό… βοηθούσαν και οι ποδοσφαιριστές του Πιόλι που σχεδόν μόνιμα τα έκαναν μαντάρα στην τελική πάσα. Ο κόουτς της Μίλαν ανακάτεψε την τράπουλα αλλά η κλεψύδρα άδειαζε, καθώς στο 70’ οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να μην έχουν καν μεγάλη φάση για την ισοφάριση… Μίλαν

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κι εκεί που φαινόταν η Μίλαν να είναι πλήρως μπλοκαρισμένη και να μην μπορεί να βρει διαδρόμους, ήρθε η… γκολάρα! Ο Τεο Ερνάντες σέντραρε χωρίς καν να βλέπει και ο Ζιρού πέτυχε μία… συγκλονιστική κεφαλιά για το 1-1 στο 74’. Αν και επέμενε αρκετός θεωρητικά χρόνος, εντούτοις τίποτα δεν άλλαξε ως το 90’. Με τον Λεάο να είναι αρκετά δραστήριος χωρίς όμως αποτέλεσμα και την Τζένοα να αμύνεται μαζικά, με νύχια και με δόντια.

Οι «ροσονέρι» μπήκαν… διαολεμένοι στην παράταση. Με τα… ακροδάχτυλα, ο πορτιέρε της Τζένοα είπε όχι στο… σίγουρο γκολ του Λεάο. Το μονότερμα δεν είχε σταματημό για την Μίλαν που άγγιξε το χρυσό γκολ στα σουτ των Τονάλι και Ερνάντες. Η Τζένοα δεν μπορούσε να ξεμυτήσει από την περιοχή της και τελικά τιμωρήθηκε. Με ένα.. τυχερό γκολ. Στο 102′ ο Λεαό ήθελε να σεντράρει από τα αριστερά, αλλά η μπάλα τρελή πορεία, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν για το ένα γκολ που έψαχναν. Και σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων έφαγαν και τρίτο! Με τον Σαλεμάκερς στο 112′ να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Φάσεις και γκολ από το Μίλαν-Τζένοα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ