Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρούνεϊ σε Κριστιάνο: «Ποια τρίτη θέση; Μόνο κορυφή για την Γιουνάιτεντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρούνεϊ σε Κριστιάνο: «Ποια τρίτη θέση; Μόνο κορυφή για την Γιουνάιτεντ»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ... απάντησε στον Κριστιάνο, ο οποίος είχε δηλώσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα!

14.01.2022 | 19:01

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει άσχημα την σεζόν και… έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, ενώ δεν πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει να παλεύει μόνος του ορισμένες φορές.

Αν μη τι άλλο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ… με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να παλεύει για τον τίτλο ή τουλάχιστον να παλεύει για να μπει στην πρώτη τριάδα!

«Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να παλέψει για την κορυφή ή για την δεύτερη και την τρίτη θέση. Δεν μπορώ να φανταστώ αυτόν τον σύλλογο να παλεύει για κάτι άλλο. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο. Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας», δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πάντως αυτό προκάλεσε μια… απάντηση από τον άλλοτε σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ και πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο, Γουέιν Ρούνεϊ!

Ο Άγγλος τεχνικός με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν νοείται για μια ομάδα με την ιστορία της Γιουνάιτεντ να παλεύει για την 2-3 θέση. Έτσι απάντησε στον CR7…

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θέλει μόνο την κορυφή και όχι… την τρίτη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούνεϊ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version