Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κόντε… ξέσπασε: «Από πότε γίνονται αναβολές λόγω τραυματισμών;»
Τότεναμ

Ο Κόντε… ξέσπασε: «Από πότε γίνονται αναβολές λόγω τραυματισμών;»

O Αντόνιο Κόντε θεωρεί παράλογη την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής να αναβάλλει το ματς της Τότεναμ κόντρα στην Άρσεναλ!

18.01.2022 | 18:59

Προς έκπληξη όλων η αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε προ ημερών να αναβάλλει το ματς ανάμεσα στην Τότεναμ και στην Άρσεναλ, καθώς η ομάδα του Αρτέτα είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Κόντε… “εξερράγη”!

Ο Αντόνιο Κόντε με δηλώσεις του… ξεκαθάρισε πως ήταν κάπως παράλογη η απόφαση της διοργανώτριας Αρχής. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως πρώτη φορά στην καριέρα του συναντά μια τέτοια απόφαση.

Φάνηκε πως… επιθυμούσε την τέλεση του ματς, παρά τα προβλήματα της Άρσεναλ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Αφού είναι ένα ματς να διεξαχθεί, τότε πρέπει να διεξαχθεί. Δεν μπορείς να αναβάλλεις ματς για τραυματισμούς ή για εθνικές ομάδες. Το πρόβλημα που υπάρχει τώρα με τον covid το καταλαβαίνω, τότε μόνο μπορείς να αναβάλλεις ματς. Έτσι πιστεύω εγώ βέβαια», τόνισε ο Αντόνιο Κόντε.

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βλέπω ένα ματς να αναβάλλεται λόγω τραυματισμών. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό. Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και πολλές απορίες», είπε ο Ιταλός κόουτς.

«Αν θέλουν να μην υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί, τότε ίσως θα πρέπει να μειωθούν οι αναμετρήσεις που δίνει κάθε ομάδα. Ειδικά εδώ στην Αγγλία, δίνονται πολλά ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version