Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όσκαρ: «Είναι αλήθεια, συζητάμε με την Μπαρτσελόνα»
Μπαρτσελόνα

Όσκαρ: «Είναι αλήθεια, συζητάμε με την Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την άμεση απόκτηση του Όσκαρ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του, αλλά τόνισε και τις δυσκολίες της μεταγραφής του.

21.01.2022 | 15:42

Τόσο η περσινή όσο και η φετινή σεζόν δεν εξελίσσονται με τον πιο ιδανικό τρόπο για την Μπαρτσελόνα. Κυρίως, όμως, φέτος, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα δυσκολότερα για τους «μπλαουγκράνα». Κάτι που γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι ήδη βρίσκονται εκτός Champions League, αλλά και Κυπέλλου Ισπανίας, μετά την ήττα τους από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ της Πέμπτης (20/1). Την ίδια στιγμή, φυσικά, βρίσκονται μόλις στην 6η θέση της La Liga και στο -17 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και με ματς λιγότερο. Οι Καταλανοί, βέβαια, έχουν και κάποιους λόγους να ελπίζουν το τελευταίο διάστημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι, αλλά και η χρήση αρκετών παιδιών από τις ακαδημίες έχει δώσει μια νέα «πνοή» στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μεταγραφική ενίσχυση. Βέβαια, οι λύσεις που αναζητούν οι «μπλαοουγκράνα» πρέπει να είναι αρκετά φθηνές για να μην επιβαρύνουν την ήδη δεινή οικονομική θέση του συλλόγου. Υπό αυτό το πρίσμα είχε βγει στην επιφάνεια το όνομα του Όσκαρ πριν από κάποιες ημέρες, ως αντικαταστάτη του Κουτίνιο στο ρόστερ. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο «TNT Sports Brasil» και επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τους Καταλανούς. Ωστόσο, επισήμανε και τις δυσκολίες της μεταγραφής του λόγω των οικονομικών δυσκολιών της ισπανικής ομάδας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Όσκαρ: «Θα ήταν μια τεράστια ευκαιρία και για μένα και για την Μπαρτσελόνα»

Ο Όσκαρ ανέφερε πως η ίδια η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον ατζέντη του για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ως τα μέσα Απριλίου, όταν ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα της Κίνας, όπου και αγωνίζεται με την Σανγκάι Πορτ. Ωστόσο, οι οικονομικές δυσκολίες των «μπλαουγκράνα» βάζουν εμπόδια στη μεταγραφή του. Βλέπετε, ο ίδιος τόνισε πως οι εκπρόσωποι του συζητούν με την ισπανική ομάδα για να βρεθεί λύση και να δηλωθεί εφόσον αποκτηθεί. Την ίδια στιγμή ανέφερε πως θα ήταν μια ευκαιρία ζωής για εκείνον, αφού πλέον είναι πιο έμπειρος και ώριμος.

«Η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον ατζέντη μου για να δει αν μπορεί να με αποκτήσει. Κι αυτό επειδή γνωρίζουν πως το πρωτάθλημα εδώ (σ.σ Κίνα). Ωστόσο, η ομάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο και το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύονται να δηλώσουν παίκτες. Έχω ακούσει ότι ενδιαφέρονται για μένα και υπάρχουν ακόμα συζητήσεις με τους εκπροσώπους μου για να βρεθεί λύση. Επίσης θα πρέπει να μιλήσω και με την τωρινή μου ομάδα για να μπορώ να φύγω. Ίσως να είναι πιο εύκολο στο τέλος της σεζόν.

Το να πάω στην Μπαρτσελόνα θα ήταν κάτι το εξαιρετικό, μια τεράστια ευκαιρία και για εμένα και για την ομάδα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σ’ ένα πολύ καλό σημείο στην καριέρα μου, οπότε θα ήταν ένα σημαντικό βήμα. Τώρα είμαι και πιο έμπειρος και πιο ώριμος. Νομίζω ότι θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους μας», ανέφερε ο Όσκαρ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version