ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ζινεντίν Ζιντάν, 2017
Οι δηλώσεις του Λαουτάρο είναι καλύτερες και από το… πρωτάθλημα για τους τιφόζι της Ίντερ!
Αρχηγικές δηλώσεις από Όντεγκαρντ: «Θέμα χρόνου οι κούπες»
Ολιβιέ Ζιρού: Τόσο υποτιμημένος, αλλά και τόσο σπουδαίος! (POD)
Τα λόγια του Τσάμπι Αλόνσο δείχνουν το μεγαλείο του Κρόος!
Τσέλσι: «Άκυρο» σε κάθε πετυχημένο… πρώην!
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να πάρει τον καλύτερο… σερβιτόρο για τον Κέιν!
Παρελθόν κακήν κακώς από την Τσέλσι ο Ποτσετίνο!
Η Μίλαν ανακοίνωσε το τέλος: «Για πάντα ο Βίκινγκ μας»
Με αυτές τις φανέλες θα αγωνιστούν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στον τελικό
Euro 2024: Δεν λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή, ούτε οι Κριστιάνο-Πέπε από την αποστολή της Πορτογαλίας
Τον πρώτο λόγο για Πέδρο Νέτο η Άρσεναλ, αλλά δεν παίζει μόνη!
Χρήστος Τζόλης: Τα εγκώμια ολόκληρης Bild για τον Σαλονικιό φορ της Φορτούνα!
Το ξεστόμισε η μητέρα-μάνατζερ του Μπαπέ: «Ήδη ξέρετε πού θα πάει»
Το αντίο του Σαλάχ στον Κλοπ «μαρτύρησε» το μέλλον του Αιγύπτιου! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

«Δένει» τον Αρτέτα με το… φόβο της Σίτι η Άρσεναλ!

Νέο συμβόλαιο στον Μίκελ Αρτέτα ετοιμάζεται να προσφέρει η Άρσεναλ, που θέλει να τον «δέσει» για αρκετά χρόνια και να τελειώσει τις όποιες φήμες περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Σίτι για το 2023.

«Δένει» τον Αρτέτα με το… φόβο της Σίτι η Άρσεναλ!

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν το χειρότερο δυνατό για την Άρσεναλ, τουλάχιστον στην Premier League. Βλέπετε, οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν με τρεις ήττες στα πρώτα τους τρία παιχνίδια στη σεζόν. Κάτι που έφερε αρκετές «φωνές» και προβληματισμό προς το πρόσωπο του Μίκελ Αρτέτα. Ιδιαιτέρως μετά τη συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι (5-0) ο Ισπανός τεχνικός ήταν υπ’ ατμόν και πολλοί θεώρησαν πως δύσκολα θα κρατούσε τη θέση του. Ωστόσο, από εκείνη τη «βαριά» ήττα κι έπειτα, οι «κανονιέρηδες» είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Άρσεναλ διένυσε ένα εξαιρετικό διάστημα, που την έφερε πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στην τετράδα της Premier League. Κάτι που πιστώνεται και στον Μίκελ Αρτέτα που έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στο παιχνίδι της. Όπως είναι λογικό οι ιθύνοντες των Λονδρέζων είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Γι’ αυτό, σύμφωνα με την «DailyMail» ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα νέο και βελτιωμένο συμβόλαιο, έχοντας και τον… φόβο της Μάντσεστερ Σίτι για την μετά-Γκουαρντιόλα εποχή.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αρτέτα

Ο Αρτέτα ως άντι-Γκουαρντιόλα «φοβίζει» την Άρσεναλ

Βλέπετε, το συμβόλαιο του Αρτέτα με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι του 2023. Από τη μεριά τους οι «κανονιέρηδες» θέλουν να τελειώσουν σύντομα την ανανέωση για να μην μπει ο Ισπανός τεχνικός στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του. Κι αυτό γιατί στο ίδιο σημείο λήγει και το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο «φόβος» της ομάδας του Λονδίνου είναι πως οι «πολίτες» θα κοιτάξουν τον 39χρονο τεχνικό για αντικαταστάτη του. Μια εν μέρει λογική επιλογή, αφού αποτέλεσε για αρκετά χρόνια βοηθό του Γκουαρντιόλα.

Έτσι, η Άρσεναλ θέλει να «δέσει» ταχύτατα τον Αρτέτα, τουλάχιστον για δύο ακόμη χρόνια, δείχνοντας του την πίστη της στο πλάνο του. Εξάλλου, η βελτίωση των «κανονιέρηδων» τη φετινή σεζόν, αλλά και το… ξεπέταγμα αρκετών νέων παικτών πιστώνονται στον Ισπανό τεχνικό. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο 39χρονος προπονητής είναι χαρούμενος στους Λονδρέζους και θα δεχτεί να συζητήσει την ανανέωση του. Παράλληλα, θα δει και τις απολαβές του να αυξάνονται αρκετά σε σχέση με τα έξι εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει τώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ