Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα για Ομπαμεγιάνγκ!
Μπαρτσελόνα

Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα για Ομπαμεγιάνγκ!

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε επίσημη προσφορά προς την Άρσεναλ για την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ για τους επόμενους 6 μήνες!

28.01.2022 | 15:04

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε αναζήτηση επιθετικού με τον Τσάβι να έχει ξεχωρίσει 2-3 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει και την κατάλληλη βοήθεια από την διοίκηση του συλλόγου.

Η περίπτωση του Μοράτα αρχίζει να “χαλάει” όσο περνούν οι μέρες. Ακόμα και μετά την έλευση του Βλάχοβιτς στην Γιουβέντους, θεωρείται δύσκολη η άμεση αποχώρηση του Ισπανού επιθετικού.

Έτσι εδώ και μερικές ώρες οι Μπαλουγκράνα έχουν ρίξει όλο τους το ενδιαφέρον στον Ομπαμεγιάνγκ και σύμφωνα με την The Athletic, η ομάδα του Τσάβι έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για τον 6μηνο δανεισμό του έμπειρου άσου!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι συζητήσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται, ωστόσο οι Λονδρέζοι θα προτιμούσαν να προχωρήσουν στην πώληση του και όχι στον δανεισμό του.

Η Μπαρτσελόνα πιέζει, ωστόσο… ακόμα και αν πει το “ναι” η Άρσεναλ, θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για τον τρόπο που θα πληρώνεται ο Γκαμπονέζος. Οι Καταλανοί δεν πρόκειται να πληρώνουν εξολοκλήρου τον μισθό του και αυτό περιπλέκει τα δεδομένα.

Επιπλέον η Άρσεναλ έχει πρόταση και από την Γιουβέντους για τον Ομπαμεγιάνγκ…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version