ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο αντί-Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ… κρύβεται στην Ιταλία!

Η Ντόρτμουντ έχει αρχίσει ήδη να αναζητά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι και φέρεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του Τζιανλούκα Σκαμάκα για τον οποίο κινείται άμεσα.

Ο αντί-Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ… κρύβεται στην Ιταλία!

Εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία η Ντόρτμουντ είναι σταθερά πρωταγωνίστρια στη Γερμανία. Βέβαια, αυτό δεν έχει μετουσιωθεί σε αρκετούς τίτλους λόγω της παντοκρατορίας της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως οι Βεστφαλοί δεν παραμένουν ισχυροί. Εξάλλου, λειτουργούν μ’ ένα εξαιρετικό πλάνο που τους επιτρέπει να «γεννούν» συνεχώς πρωταγωνιστές. Βλέπετε, ρισκάρουν αρκετά με την απόκτηση νεαρών παικτών, τους οποίους και ρίχνουν αμέσως στα βαθιά. Κάτι που φέρνει νίκες (σε μεγάλο βαθμό), αλλά κυρίως χρήματα στα ταμεία του συλλόγου από μελλοντικές πωλήσεις. Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναδείχτηκαν στη γερμανική ομάδα, που χρειάζεται… βιβλίο για να καταγραφούν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά, η τακτική αυτή της Ντόρτμουντ έχει και τον αρνητικό αντίκτυπο της. Κι αυτό γιατί πέραν των δύο πρωταθλημάτων (2012, 2013) με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο, δεν έχει μπορέσει να κοντράρει επί ίσοις όροις την Μπάγερν στη Γερμανία. Ωστόσο, η πορεία των Βεστφαλών δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Εξάλλου, το ερχόμενο καλοκαίρι θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα απωλέσουν τον κορυφαίο παίκτη τους, Έρλινγκ Χάαλαντ. Κάτι το οποίο γνωρίζουν στις τάξεις της γερμανικής ομάδας κι έχουν ήδη αρχίσει να δρομολογούν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ο βασικός τους στόχος είναι ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο, για τον οποίο ήδη κατέθεσαν πρόταση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σκαμάκα Ντόρτμουντ

Δεν «ψήνεται» και τόσο για την Ντόρτμουντ ο Σκαμάκα

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρτμουντ έχει εντυπωσιαστεί με τον 23χρονο φορ, που μετράει 9 γκολ σε 22 ματς στη Serie Α φέτος. Έτσι, κατέθεσαν πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ στη Σασουόλο για την απόκτηση τους, με σκοπό να τον αφήσουν εκεί ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο CEO της ιταλικής ομάδας, Τζιοβάνι Καρνεβάλι, κάνοντας λόγο για προτάσεις από το εξωτερικό για τον παίκτη.

Ωστόσο, ο Σκαμάκα δεν έχει… γυαλίσει μόνο στην Ντόρτμουντ. Βλέπετε, ο Ιταλός φορ έχει τους «μνηστήρες» του και στην πατρίδα του, με την Ίντερ να τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό και να ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του. Ένα ενδεχόμενο που φέρεται να προτιμάει και ο ίδιος ο 22χρονος επιθετικός. Κι αυτό γιατί θεωρεί πως οι «νερατζούρι» είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να αρνηθεί την πρόταση των Βεστφαλών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ