ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
Ο Φόντεν «υποκλίθηκε» στη «Βασίλισσα»: «Δυσκολότερη ομάδα η Ρεάλ»!
Ο Τσάμπι Αλόνσο εισέβαλε με τη Σαλατιέρα στους οργανωμένους της Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Βλάχοβιτς: «Αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου χάρη στη Γιουβέντους» (pic)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έκανε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή του.

Βλάχοβιτς: «Αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου χάρη στη Γιουβέντους» (pic)

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο δώρο ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ανήμερα των γενεθλίων του η Γιουβέντους τον έκανε και επίσημα δικό της. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική -για την ώρα- κίνηση που έχει μέσα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουάριου.

Όχι και άσχημα για τη «Μεγάλη Κυρία». Μιας και το πρόβλημα που είχε στην επίθεσή της, μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, μόνο μικρό δεν ήταν. Γι’ αυτό το λόγο και έδωσε 70 εκατομμύρια ευρώ στη Φιορεντίνα για χάρη του Σέρβου φορ.

Εκείνος, λίγη ώρα μετά την επίσημη παρουσίασή του, μίλησε για τους στόχους του, αλλά και τα όνειρά του με τους «μπιανκονέρι».

«H σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη για εμένα. Αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και θέλω να κάνω περήφανη αυτή την ομάδα για την επιλογή της να με εμπιστευτεί! Ποτέ δεν τα παρατάμε και θα μαχόμαστε πάντα μέχρι το τέλος!

Στόχος αυτής της ομάδας είναι να είναι πάντα πρώτη. Θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να βοηθήσω τόσο τον προπονητή μου όσο και τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να τα καταφέρουμε! Πάντα θέλουμε περισσότερα και πάντα θέλουμε την κορυφή με αυτή την ομάδα.

Φυσικά και νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος της Γιουβέντους. Μέλος αυτής της ομάδας. Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος που αντιπροσωπεύει αρχές όπως: η οικογένεια, η παράδοση και η υπερηφάνεια», τα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Έτοιμος για όλα με τη Γιουβέντους ο Ντούσαν Βλάχοβιτς!

Έτοιμος για όλα με τη Γιουβέντους ο Ντούσαν Βλάχοβιτς!

Δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αφήνει τη Φιορεντίνα για τη Γιουβέντους. Και σίγουρα όχι ο τελευταίος. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς από τότε που φόρεσε τη φανέλα των «βιόλα», μέχρι και τώρα ήταν μόνιμος σκόρερ τους.

Έτσι, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει πολλούς συλλόγους να τον εντάξουν στη μεταγραφική τους λίστα. Δεν ήταν μόνο η «Μεγάλη Κυρία». Η Άρσεναλ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν εκείνη που έδειχνε ικανή να τον αποκτήσει.

Όμως, εκείνος είχε πάρει την απόφασή του. Και αυτή ήταν η Γιουβέντους, όπου μαζί της θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να κατακτήσει όσους πιο πολλούς τίτλους γίνεται! Βλάχοβιτς: «Αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου χάρη στη Γιουβέντους» (pic)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ