Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνουν το χατίρι σε Αντσελότι και Ρεάλ στη Βραζιλία!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κάνουν το χατίρι σε Αντσελότι και Ρεάλ στη Βραζιλία!

Ειδική μεταχείριση λαμβάνουν από τη Βραζιλία τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του νοκ-άουτ ματς με την Μπιλμπάο που ακολουθεί.

29.01.2022 | 23:27

Την προσεχή Πέμπτη η Ρεάλ Μαδρίτης» δίνει νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με την Μπιλμπάο. Οπως είναι φυσικό, η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη εκεί. Ο Κάρλο Αντσελότι, οι παίκτες και όλο το τιμ θέλουν να πάρουν την πρόκριση. Και προσπαθούν να «ελέγξουν» ό,τι περισσότερο μπορούν, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο φρέσκια και έτοιμη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, υπήρξε επικοινωνία και… συνεργασία με την εθνική Βραζιλίας. Πώς; Με το να μην αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι της «σελεσάο» με την Παραγουάη οι Καζεμίρο και Βινίσιους τζούνιορ. Δύο κομβικοί παίκτες για τον κόουτς των Μαδριλένων που θα ήθελε να τους έχει ξεκούραστους. Και θα τους έχει. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε με τον Τίτε και… πήρε αυτό που ήθελε. Οι δύο προαναφερθέντες θα μείνουν στον πάγκο στην αναμέτρηση της εθνικής τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα λάβει χώρα μόλις δύο μέρες πριν το παιχνίδι με την Μπιλμπάο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, στην Βραζιλία θέλησαν να βοηθήσουν τη Ρεάλ επειδή η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί για τα γήπεδα του Κατάρ. Η «σελεσάο» είναι ήδη πρώτη και έχει πάρει και μαθηματικά το… εισιτήριο για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Οπότε δεν συντρέχει και λόγος να επιβαρύνει κάποιους ποδοσφαιριστές που 48 ώρες αργότερα δίνουν μία τόσο κομβική μάχη για έναν σύλλογο.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η ομοσπονδία της Βραζιλίας εξυπηρέτησε σε ακόμα μία περίπτωση τη Ρεάλ. Ο Μιλιτάο συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στο Εκουαδόρ και θα είναι τιμωρημένος απέναντι στην Παραγουάη. Επομένως δεν είχε νόημα να παραμείνει περισσότερο με την αποστολή της εθνικής. Θα φύγει, λοιπόν, νωρίτερα για να ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη… μάχη στο «λάκκο των λεόντων».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version