Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάει για κίνηση αλά… Μπάγερν με Ζίλε η Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

Πάει για κίνηση αλά… Μπάγερν με Ζίλε η Ντόρτμουντ!

«Γυριστή» στη Μπάγερν Μονάχου θέλει να κάνει η Ντόρτμουντ, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκλας Ζίλε το καλοκαίρι

01.02.2022 | 11:52

Μπορεί η Ντόρτμουντ να έχει κουραστεί από τη Μπάγερν να της κλέβει τους παίκτες και για αυτό έχει μια ευκαιρία να πατσίσει! Ο Νίκαλς Ζίλε έχει επιλέξει να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους Βαυαρούς, κάτι το οποίο ενδιαφέρει τους Βεστφαλούς, οι οποίοι θέλουν να ενισχυθούν στην άμυνα.

Δεν χάνει ευκαιρία για… Γερμανό η Ντόρτμουντ!

Την ανορθογραφία του 2016 θέλει να διορθώσει η Ντόρτμουντ έστω και καθυστερημένα. Τότε, ο μόλις 21 ετών Νίκλας Ζίλε της Χόφενχαϊμ βρισκόταν στο στόχαστρό της. Ωστόσο και η Μπάγερν είχε στοχεύσει στην απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, με τους Βαυαρούς τελικά να κερδίζουν τη μάχη της αγοράς του.

Αν και στα τέσσερα και κάτι χρόνια που αγωνίστηκε στο Μόναχο ο Γερμανός αμυντικός ήταν αρκετές φορές βασικός, η Μπάγερν δεν ανανέωσε άμεσα το συμβόλαιο του. Αποτέλεσμα ήταν να καταρρεύσουν οι διαπραγματεύσεις και τελικά να ανακοινωθεί η αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος. Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και πολλές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, με τη Ντόρτμουντ να μπαίνει και αυτή στον «χορό».

Όπως αναφέρει η «Sport1», ο 26χρονος αμυντικός αποτελεί στόχο των Βεστφαλών. Σύμφωνα με τον επικεφαλής ρεπόρτερ του Μέσου, η Ντόρτμουντ ζυγίζει τις επιλογές της. Παρότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην περίπτωση του Ζίλε, η Μπορούσια έχει τον τρόπο της με τους Γερμανούς παίκτες. Και έχοντας μπόλικα προβλήματα στην άμυνα, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version