Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ομπαμεγιάνγκ: «Ο παππούς μου θα ήταν χαρούμενος που είμαι στη Μπάρτσα»
Μπαρτσελόνα

Ομπαμεγιάνγκ: «Ο παππούς μου θα ήταν χαρούμενος που είμαι στη Μπάρτσα»

Ο παππούς του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης και σίγουρα θα ήταν χαρούμενο με τη μεταγραφή του εγγονού του.

04.02.2022 | 11:47

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ολοκλήρωσε την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου τη μεταγραφή του στη Ρεάλ. Η κατάσταση στην Άρσεναλ ήταν αδιέξοδη, με αποτέλεσμα να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το παράδοξο είναι ότι από τότε που αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ δήλωνε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, αστειευόταν στον παππού του, ο οποίος ήταν φανατικός οπαδός της Ατλέτικο, ότι θα αγωνιστεί μία μέρα στη «βασίλισσα».

Ο παππούς του δε βρίσκεται πια εν ζωή αλλά θα είναι χαρούμενος που τουλάχιστον ο εγγονός του δεν πήγε στη μισητή Ρεάλ. Αυτό ακριβώς, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γκαμπονέζος επιθετικός.

«Είναι οικογενειακό ζήτημα. Ο παππούς μου ήταν μεγάλος οπαδός της Ατλέτικο. Γι αυτό πάντα του έλεγα ότι θα παίξω σε άλλη ομάδα. Η οικογένειά μου είναι σημαντική για μένα και είναι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ για να παίξω στη LaLiga. Όπου κι αν είναι τώρα, θα χαίρεται που με βλέπει στους Μπλαουγκράνα» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλα τα μηνύματα που έχω λάβει από την οικογένειά μου είναι καλά. Όλοι είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι στη Μπαρτσελόνα και θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

O Ομπαμεγιάνγκ έριξε πολύ τις οικονομικές του απολαβές

Το σενάριο δανεισμού του Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί. Τελικά, οι δύο πλευρές τερμάτισαν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τον 32χρονο στράικερ να γίνεται κάτοικος Βαρκελώνης.

Μια κίνηση που του κόστισε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ! Το ετήσιο εισόδημα του Αφρικανού ανερχόταν στα 19 εκατομμύρια ευρώ. Έχοντας συμβόλαιο για ακόμα μιάμιση σεζόν, ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ είπε όχι στα 27,5 εκατομμύρια ευρώ που δικαιούταν!

Μόνο και μόνο για να αγωνιστεί με τη Μπαρτσελόνα, η οποία θα του προσφέρει σίγουρα πολύ λιγότερα χρήματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version