ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει βάλει στο μάτι τον νέο… Λουκάκου! (vid)

Η Λίβερπουλ τσεκάρει συνεχώς περιπτώσεις νεαρών παικτών και φέρεται να έχει... ξετρελαθεί με τον Άντι Λογκμπό της Χάβρης, τον οποίοι αρκετοί έχουν χαρακτηρίσει ως τον νέο Λουκάκου.

Η Λίβερπουλ έχει βάλει στο μάτι τον νέο… Λουκάκου! (vid)

Η περσινή σεζόν κόντεψε να εξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο… εφιάλτη για τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επλήγησαν από ουκ ολίγους τραυματισμούς κι αυτό είχε αντίκτυπο στις εμφανίσεις τους. Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο βασικός λόγος που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν με αξιώσεις τα σκήπτρα τους στην Αγγλία. Μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κατάφερε πολύ οριακά να προλάβει το «τρένο» της τετράδας στην Premier League. Φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται εντός διεκδίκησης σε όλους τους τίτλους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Για να μπορέσει να τους κυνηγήσει με καλύτερες αξιώσεις η Λίβερπουλ ενίσχυσε το ρόστερ της με την απόκτηση του Λουίς Ντίαζ. Έτσι, έκλεισε το «κενό» που είχε στην επίθεση της, βάζοντας μια ακόμα ποιοτική λύση. Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι «κόκκινοι» δεν κλείνουν τα μάτια τους σε περιπτώσεις νεαρών παικτών για το μέλλον. Εξάλλου, ο Γιούργκεν Κλοπ φημίζεται για την δουλειά που κάνει με τους νέους ποδοσφαιριστές. Μετά την περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο, η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει… ξετρελαθεί με τον 17χρονο Άντι Λογκμπό της Χάβρης, σύμφωνα με το «Foot Mercato».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Λογκμπό εντυπωσιάζει και η Λίβερπουλ τον έχει στο… μάτι εδώ και δύο χρόνια

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται με την Κ-19 της γαλλικής ομάδας κι έχει εντυπωσιάσει φέτος. Ήδη μετράει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 13 παιχνίδια, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, ενώ αρκετοί τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον νέο Λουκάκου λόγω του σωματότυπου του. Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει πως αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τον παρακολουθούν. Ωστόσο, ο Λογκμπό είχε ξεναγηθεί στα 15 του στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ, η οποία τον παρακολουθεί έκτοτε.

Μάλιστα, η περίπτωση του μοιάζει αρκετά με αυτή του Καρβάλιο στη Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του Λογκμπό με την Χάβρη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Έτσι, όποια ομάδα θέλει μπορεί να τον αποκτήσει καταβάλλοντας ένα ποσό ως τροφεία στον γαλλικό σύλλογο. Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους και μένει να φανεί αν θα κάνουν επίσημη κίνηση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, δεν μοιάζουν να χρειάζονται έναν ακόμη επιθετικό, αφού δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη μια πρόταση τους για τον Λογκμπό, ώστε να δουλευτεί από νωρίς για το μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ