ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τα… γυρνάει τώρα για τον Άλβες ο Τσάβι: «Νιώθω άσχημα για εκείνον»

Θέση για όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες με τον αποκλεισμό του Ντάνι Άλβες πήρε ο Τσάβι σε συνέντευξη Τύπου.

Τα… γυρνάει τώρα για τον Άλβες ο Τσάβι: «Νιώθω άσχημα για εκείνον»

Είναι το θέμα των ημερών στην Μπαρτσελόνα. Ο Ντάνι Άλβες αν και είχε όλη την καλή διάθεση, ώστε να τα δώσει όλα και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τους Καταλανούς στο Europa League τελικά έμεινε με την… χαρά.

Και αυτό γιατί ο Τσάβι τον άφησε εκτός λίστας για την εν λόγω διοργάνωση. Έτσι, ο Βραζιλιάνος μπακ θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την τηλεόραση. Ωστόσο, η απόφαση του Τσάβι δεν του άρεσε και φρόντισε να το δείξει με τις δηλώσεις του.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Ισπανός τεχνικός πριν το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη La Liga, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

«Νιώθω άσχημα γι’ αυτή την απόφαση. Όποια απόφαση και αν έπαιρνα θα ήταν δύσκολη για εμένα και την ομάδα. Διαλέξαμε τον Ντάνι Άλβες, λόγω της θέσης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι στο δεξιό άκρο της άμυνάς μας έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με την επίθεση!

Καταλαβαίνω την αντίδραση του Ντάνι. Όντως, ήταν άδικο για εκείνον. Έπρεπε, όμως, να διαλέξω έναν από τους νέους παίκτες. Όχι, όμως, σύμφωνα με το ταλέντο του, αλλά, σύμφωνα με τη θέση στην οποία αγωνίζεται», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Τσάβι φρόντισε να... ξενερώσει από νωρίς τον Άλβες!

O Τσάβι φρόντισε να… ξενερώσει από νωρίς τον Άλβες!

Με το που πήγε ο Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Όχι τόσο με τις εμφανίσεις του εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά κυρίως με την συμπεριφορά του και όλα όσα έφερε με την αύρα του στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά ο Τσάβι με την απόφασή του να τον αφήσει εκτός Europa League τον… προσγείωσε απότομα. Ακόμη και έτσι, όμως, ο στόχος των Καταλανών είναι η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή και όλα όσα δήλωσε.

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς το Europa League. Μπορούμε να το κατακτήσουμε και να μπούμε κατευθείαν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Θέλαμε να ήμασταν στο Champions League ακόμα, όμως, δεν βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτό το επίπεδο.

Ένας από τους στόχους μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το Europa League. Θα ήθελα να το κατακτήσουμε, ώστε να έχω στη συλλογή μου ένα μετάλλιο για από το Κύπελλο UEFA και ένα από αυτό», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ