ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

To Καμπ Νου και τα… γαλλικά στον Ντεμπελέ (vid)

Ο Ουσμάνε Ντεμπελέ δεν γλίτωσε από το κοινό του Καμπ Νου. Ο Γάλλος εξτρέμ εισέπραξε τις έντονες αποδοκιμασίες του κοινό, το οποίο δεν του συγχωρεί όσα προηγήθηκαν με τη διοίκηση.

To Καμπ Νου και τα… γαλλικά στον Ντεμπελέ (vid)

Σπουδαία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Κυριακής και τεράστιας σημασίας νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Καταλανοί μετά από πολύ καιρό κατάφεραν να παρουσιαστούν χειμαρρώδεις σε must win παιχνίδι και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. Ένα «τρίποντο» ζωτικής σημασίας για την ομάδα του Τσάβι, το οποίο ήρθε με τους παίκτες του να παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Το Καμπ Νου χόρτασε θέαμα απολαμβάνοντας παράλληλα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Μοναδική… παραφωνία τα ασταμάτητα γιουχαΐσματα κάθε στιγμή που αντιλαμβάνοντας την παρουσία του Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός δέχθηκε τα… πυρά του καταλανικού κοινού, το οποίο δεν του συγχωρεί τη στάση να αποδεσμευτεί το καλοκαίρι και να αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος. Ο Τσάβι και να ήθελε κράτησε τον ποδοσφαιριστή του στον πάγκο. Δεν τόλμησε να τον φέρει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ασπίδα προστασίας στον Ντεμπελέ από Τσάβι

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους οπαδούς να σταματήσουν να αποδοκιμάζουν τον Ντεμπελέ. Είναι ακόμη ένα μέλος της ομάδας. Το κάνατε σήμερα, τώρα σας παρακαλώ σταματήστε. Πρέπει να υποστηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες» ήταν τα λόγια του Τσάβι. Ο Ουσμάνε Ντεμπελέ παρέμεινε σιωπηλός στον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ξέρει πλέον πως μέχρι το τέλος της σεζόν τα πράγματα δεν θα είναι καλά στο Καμπ Νου. Στον αντίποδα, την αποθέωση γνώρισε από το καταλανικό κοινό ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Ουδείς μπορεί να ξεχάσει τι έχει προσφέρει ο Σουάρες στους «μπλαουγκράνα». Ανεπανάληπτες στιγμές και γκολ που θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων. Η Μπαρτσελόνα όμως ήταν αυτή χθες πρωταγωνίστησε. Οι Καταλανοί κερδίζουν το συνολικό χειροκρότημα. Ο Τσάβι παρουσίασε μια ομάδα που δείχνει να ξυπνάει και να επιζητά αυτό που λαχταρά το κοινό της, νίκες παντού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ