ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλο unfair από Σιμεόνε – Ανάγκασε τον Βας να παίξει τραυματίας! (vid)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υποχρέωσε τον Ντάνιελ Βας να αγωνιστεί τραυματίας στο τέλος του ματς με την Μπαρτσελόνα κι ο Δανός θα μείνει έξω 6-8 εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο.

Μεγάλο unfair από Σιμεόνε – Ανάγκασε τον Βας να παίξει τραυματίας! (vid)

Σαφέστατα ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί λατρεύουν κι άλλοι που μισούν θανάσιμα τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι μεν τονίζουν τις επιτυχίες του με τους «ροχιμπλάνκος» από το 2011, όταν τους ανέλαβε. Όλα αυτά τα χρόνια έφερε στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οδηγώντας τους ήδη σε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και ισάριθμους τελικούς Champions League. Για την άλλη πλευρά, βέβαια, η ομάδα του «καταστρέφει» το ποδόσφαιρο με το στυλ της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, αν για κάτι είναι γνωστός όλα αυτά τα χρόνια ο Σιμεόνε είναι το πάθος του. Ο ίδιος ζει έντονα το κάθε παιχνίδι και «τρελαίνεται» σε κάθε δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Κάτι που φυσικά που τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους φιλάθλους Ατλέτικο. Την ίδια στιγμή, βέβαια, το πάθος του τον οδηγεί ουκ ολίγες φορές και σε λάθη. Όπως ακριβώς έγινε και στο πρόσφατο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (4-2). Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ντάνιελ Βας τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τους «ροχιμπλάνκος», με τον Αργεντινό προπονητή να τον σηκώνει και να τον βάζει με το… ζόρι στο ματς, με συνέπεια να πάθει βαριά κάκωση στους συνδέσμους του δεξιού του γονάτου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για έξι εβδομάδες με δύο μήνες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Αρκετό το κράξιμο σε Σιμεόνε για την κίνηση του

Ο Δανός μπακ είχε δεχθεί χτύπημα από τον Φεράν Τόρες στο 91′ και σφάδαζε στο χορτάρι, δείχνοντας εξαρχής ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς. Ωστόσο, ο Σιμεόνε, που δεν είχε στη διάθεση του κάποια άλλη αλλαγή, τον πίεσε να συνεχίσει στο ματς για τα έξι λεπτά που απέμεναν. Κι αυτό γιατί η Ατλέτικο βρισκόταν πίσω στο σκορ και ήθελε να κυνηγήσει ό,τι μπορούσε από το ματς. Αυτό, βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα και την υποτροπή του τραυματισμού του.

Κάτι που αν μη τι άλλο έχει φέρει αρκετή κριτική προς το πρόσωπο του Σιμεόνε. Κι αυτό γιατί υποχρέωσε έναν τραυματία ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα. Παράλληλα, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο Βας σε επτά χρόνια στις Θέλτα και Βαλένθια έχασε μόλις τέσσερα παιχνίδια της La Liga λόγω τραυματισμού. Με τον τραυματισμό του τώρα, όμως, αναμένεται να χάσει 9 με 11 παιχνίδια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ