Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θερμή υποδοχή Μουρίνιο στο «Μεάτσα»: «Καλώς ήρθες σπίτι, Ζοσέ»! (pic)
Ίντερ

Θερμή υποδοχή Μουρίνιο στο «Μεάτσα»: «Καλώς ήρθες σπίτι, Ζοσέ»! (pic)

Οι οπαδοί της Ίντερ ανέβασαν και πανό μάλιστα στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Τσουζέπε Μεάτσα» μια ντουζίνα χρόνια μετά!

08.02.2022 | 22:37

Ο κόσμος της Ίντερ δεν ξεχνά τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Μιλάμε για το 2010 όταν και οι «νερατζούρι» κατέκτησαν το τρεμπλ εκείνη τη χρονιά. Μια από τις κορυφαίες σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. Πρωτομάστορας εκείνης της αρμάδας ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος επέστεψε στο «Τσουζέπε Μεάτσα», ως αντίπαλος αυτή τη φορά.

Ο Special One είχε ήδη παίξει στο Μιλάνο εναντίον της Μίλαν αυτή τη σεζόν ως προπονητής της Ρόμα, αλλά πρώτη φορά αντιμετωπίζει την Ίντερ στο γήπεδό της από τότε που έφυγε από τον σύλλογο το 2010.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Αυτή την ώρα, αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του σε μια σύγκρουση στα προημιτελικά του Coppa Italia. Κι η επιστροφή του στο «Τσουζέπε Μεάτσα» ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της αθλητικής επικαιρότητας στην Ιταλία σήμερα.

Οι οπαδοί της Ίντερ επευφήμησαν τον πρώην προπονητή τους όταν ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της Ρόμα πριν από τον αγώνα. Ενώ οι οργανωμένοι στο Curva Nord αποκάλυψαν ένα πανό αφιερωμένο στον Πορτογάλο προπονητή.

«Καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι, Χοσέ», έγραφε το πανό. Ο Μουρίνιο δεν ακολούθησε το ζέσταμα της Ρόμα από το γήπεδο και βγήκε από το τούνελ μετά από τους παίκτες του πριν από την έναρξη. Όλος ο κόσμος στο «Μεάτσα» φώναξε το όνομά του και ο Μουρίνιο τους ευχαρίστησε δύο φορές, βγαίνοντας μάλιστα από τον πάγκο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version