ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λέστερ και Βάρντι μαζί στην επόμενη Premier League!
H Ρόμα απειλεί να γκρεμίσει το αήττητο της Λέβερκούζεν
Ο Ρόντρι της Ρεάλ Μαδρίτης αγνοεί τη λέξη ήττα (stats)
O Λούκα Μόντρις διέλυσε ρεκόρ της Ρεάλ που κατείχε ο θρυλικός Πούσκας
Ανοίγει ο δρόμος για νέο «κανόνι» στην Άρσεναλ – Στη «μαύρη» λίστα ο επιθετικός της
Μπάγερν Μονάχου: Έκλεισε τον νέο της προπονητή πριν τη σέντρα με τη Ρεάλ
Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι – Αρνήθηκε μυθική πρόταση ο Πολωνός
O Κέιν δηλώνει έτοιμος για νίκη της Μπάγερν μέσα στο Μπερναμπέου
Αντσελότι: «Η Μπάγερν έπαιξε το καλύτερό της, εμείς θα το κάνουμε στη Μαδρίτη»
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Είναι μέρος του προβλήματος ο Κριστιάνο – Πρέπει να φύγει άμεσα!» (vid)

Ξέσπασε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο ο δημοσιογράφος Ριτσαρντ Κις, τονίζοντας πως η συμπεριφορά του Πορτογάλου δημιουργεί προβλήματα στη Γιουνάιτεντ και ότι πρέπει να αποχωρήσει άμεσα.

«Είναι μέρος του προβλήματος ο Κριστιάνο – Πρέπει να φύγει άμεσα!» (vid)

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Αν και βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην συμπολίτισσα Σίτι, εντούτοις διάλεξε να γίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του «κόκκινος διάβολος». Με στόχο, βέβαια, να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή. Εκεί απ’ όπου απέχει, τουλάχιστον στην Premier League, από τη σεζόν 2012/13. Τότε υπό τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, βυθιζόμενη σχεδόν αμέσως μετά σε μια περίοδο παρακμής. Ο ερχομός του 37χρονου άσου άλλαξε το κλίμα και στην αρχή της σεζόν τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα ξεκίνησαν εξαιρετικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι εμφανίσεις του Κριστιάνο ήταν εκπληκτικές και με τα γκολ του έδινε βαθμούς και νίκες στη Γιουνάιτεντ. Η περίοδος… χάριτος, όμως, τελείωσε σχετικά απότομα και για τις δύο πλευρές. Από τη μια οι «κόκκινοι διάβολοι» πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, κινδυνεύοντας να χάσουν το Champions League της νέας σεζόν. Από την άλλη ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει μείνει για έξι σερί ματς χωρίς γκολ, στο χειρότερο σερί ανομβρίας του από το 2009. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο 37χρονος έχει βρεθεί και στο επίκεντρο της κριτικής. Ο γνωστός Άγγλος δημοσιογράφος, Ρίτσαρντ Κις μιλώντας στο «beIN Sports» τα… έχωσε στον έμπειρο άσο, τονίζοντας πως είναι μέρος του προβλήματος και ίσως πρέπει να φύγει άμεσα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

«Αν ο Κριστιάνο θέλει να παίζει συνέχεια τότε να πάει στην… Μπόρνμουθ»

Ο Κις αναφέρθηκε αρχικά στις φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο να σκέφτεται την αποχώρηση του από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Κι εκεί ήταν που τον κάλεσε να αποχωρήσει ακόμα και τώρα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του, η οποία δεν ενοποιεί τα αποδυτήρια. Τέλος, μίλησε για την εμφανή απογοήτευση του Πορτογάλου σούπερ σταρ όταν δεν παίζει. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν γίνεται ο ίδιος να αγωνίζεται συνεχώς στα 37 του κι ότι αν θέλει να το κάνει αυτό, τότε να διαλέξει μια πιο αδύναμη ομάδα που θα τον βάζει συνέχεια.

«Ο Ζόρζε Μέντες μιλούσε με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για την προοπτική αποχώρησης το καλοκαίρι (σ.σ του Κριστιάνο). Η δική μου οπτική είναι πως θα έπρεπε να φύγει άμεσα. Έχω την ίδια άποψη από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω πως είναι κι ο ίδιος ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος, όχι βέβαια όλο το πρόβλημα. Τις προάλλες όταν πήγε τρέχοντας στα αποδυτήρια του “Τερφ Μουρ”, έχοντας πρόσφατα κάνει κήρυγμα σε όλους για το πως είναι ο ηγέτης που νομίζει και πως οι νέοι παίκτες δεν κάνουν αυτά που κάνει. Πως ακριβώς βοηθάει αυτό το κλίμα της ομάδας στα αποδυτήρια;

Ήταν μια εντελώς λάθος κίνηση από τον Κριστιάνο. Προφανώς είναι απογοητευμένος που δεν παίζει. Αγωνιζόταν κόντρα στην Μπέρνλι, που είναι τελευταία στο πρωτάθλημα και θα σκέφτηκε “υπάρχουν κάποια γκολ εδώ για μένα”. Είναι πλέον 37 ετών και ξέρει πως εξαντλείται ο χρόνος που έχει στο κορυφαίο επίπεδο. Θες να παίξεις σε όσα περισσότερο παιχνίδια μπορείς; Αυτό είναι μια χαρά, αλλά πήγαινε να υπογράψεις στην Μπόρνμουθ και θα παίζεις κάθε βδομάδα», είπε ο Κις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ