ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έρχεται συνάντηση Πέρεθ-Αλ Κελαϊφί για τον Μπαπέ!

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ αναμένεται να είναι το κεντρικό θέμα της συζήτησης που θα έχουν οι ισχυροί άνδρες Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Έρχεται συνάντηση Πέρεθ-Αλ Κελαϊφί για τον Μπαπέ!

Το περασμένο καλοκαίρι το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ είχε εξελιχθεί σ’ ένα τεράστιο «σίριαλ». Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να τον αποκτήσει. Εξάλλου, ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο της χρόνια τώρα. Τον παίκτη γύρω από που θέλει να χρίσει μελλοντικό ηγέτη της στα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό, άλλωστε, κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για για την αγορά του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι την απέρριψαν, διατηρώντας τον στις τάξεις τους, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά, η γαλλική ομάδα ρίσκαρε αρκετά με την επιλογή της αυτή. Βλέπετε, το συμβόλαιο του Μπαπέ μαζί της λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κι ο ίδιος είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να φύγει ως ελεύθερος. Η Παρί προσπάθησε να τον πείσει να ανανεώσει, αλλά χωρίς επιτυχία. Μάλιστα, ο Γάλλος άσος εδώ και λίγο καιρό φέρεται ήδη να έχει «κλείσει» στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την «Marca» ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ κι εκείνος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί αναμένεται να δειπνήσουν μαζί στο Παρίσι, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Champions League και το θέμα του νεαρού άσου αναμένεται να μονοπωλήσει την κουβέντα τους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Τι θα συζητήσουν για τον Μπαπέ οι Πέρεθ και Αλ Κελαϊφί

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, οι ισχυροί άνδρες των δύο συλλόγων θα δειπνήσουν τη Δευτέρα (14/2) στο «Savoy» μετά από σχεδόν έναν χρόνο εντάσεων μεταξύ τους. Εξάλλου, οι δυο τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για τον Μπαπέ το καλοκαίρι. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος των πλέον «ψυχρών» σχέσεων ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί. Ωστόσο, το συγκεκριμένο δείπνο είναι μέρος του πρωτοκόλλου σε κάθε αναμέτρηση του Champions League, οπότε δεν μπορούν να το αποφύγουν.

Βέβαια, η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αρκετά… ηλεκτρισμένη. Εξάλλου, είναι κοινό μυστικό πλέον πως ο Μπαπέ ολοένα και πλησιάζει προς τη Ρεάλ. Ακόμα κι αν δεν κάνει επίσημη την επιθυμία του, αφού θέλει να περιμένει τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το Champions League. Πέρεθ και Αλ Κελαϊφί αναμένεται να συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα, αν και οι σχέσεις τους δύσκολα θα επιστρέψουν στα προηγούμενα καλά επίπεδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ