ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Ο Αλέ έγινε… πενηντάρης με τον Άγιαξ και τα νούμερα του «ζαλίζουν»! (pic)

Ο Σεμπαστιάν Άλε συνεχίζει να κάνει απίθανα πράγματα με τη φανέλα του Άγιαξ και οι επιδόσεις του στα πρώτα 50 του ματς με τον «Αίαντα» το αποδεικνύουν.

Ο Αλέ έγινε… πενηντάρης με τον Άγιαξ και τα νούμερα του «ζαλίζουν»! (pic)

Όταν τον Ιανουάριο του 2021 ο Άγιαξ απέκτησε τον Σεμπαστιάν Αλέ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν με τη μεταγραφή. Και υπήρχαν αρκετοί λόγοι εκείνη τη στιγμή για να υπάρξουν οι αντίθετες απόψεις περί του Ιβοριανού φορ. Από τη μια το γεγονός πως ο ίδιος στον 1,5 χρόνο που βρισκόταν στη Γουέστ Χαμ, απ’ όπου αποκτήθηκε, δεν είχε δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Ουσιαστικά, δεν «κόλλησε» ποτέ στην Premier League, όντας σε μια ομάδα με πιο αμυντικό προσανατολισμό. Την ίδια στιγμή το γεγονός ότι αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Ολλανδικού συλλόγου (22,5 εκατ. ευρώ) ήταν επίσης ένας παράγοντας που έφερε ερωτηματικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ταυτόχρονα και το γεγονός ότι είναι αρκετά υψηλόσωμος (1.90 μ.) και όχι πολύ ταχύς έκανε τους οπαδούς του Άγιαξ να αναρωτιούνται με την κίνηση αυτή. Ωστόσο, ο Αλέ μόνο… τυχαίος δεν ήταν. Εξάλλου είχε ήδη ένα εξαιρετικό παρελθόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης. Παράλληλα, πριν τη Γουέστ Χαμ έκανε μια εξαιρετική διετία στη Γερμανία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, τότε φτάνουν και… περισσεύουν οι τωρινές εμφανίσεις του. Βλέπετε, από την ημέρα που βρέθηκε στον Άγιαξ, ο Ιβοριανός φορ «πυροβολεί» συνεχώς. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως στα πρώτα του 50 ματς μετράει 41 γκολ. ενώ δείχνει και δημιουργικές αρετές έχοντας και 15 ασίστ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η χρονιά που ο Αλέ έγινε… πολυβόλο και τα όνειρα για το μέλλον

Βέβαια, η φετινή σεζόν είναι αυτή της… εκτόξευσης για τον Αλέ. Βλέπετε, ήδη έχει πετύχει 28 γκολ κι έχει μοιράσει 8 ασίστ σε μόλις 27 παιχνίδια. Ο ίδιος στα 27 του βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του κι αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς του Άγιαξ. Μιας ομάδας, η αγωνιστική φιλοσοφία της οποία έχει ταιριάξει «γάντι» στον Ιβοριανό άσο. Κι αυτό γιατί ο «Αίαντας» αρέσκεται σ’ ένα φουλ επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, που του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Ο Αλέ μπορεί να μην έχει την τεράστια ταχύτητα, αλλά βαρύς δεν είναι. Έχει εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή και φαίνεται πως έχει δουλέψει στο μέγιστο τα τελειώματα του. Ο Ιβοριανός ήδη κάνει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Άλλωστε, στην πρώτη του συμμετοχή στο Champions League έχει οδηγήσει τον Άγιαξ στους «16» με 10 γκολ σε έξι ματς. Ο «Αίαντας» είναι το φαβορί κόντρα στην Μπενφίκα και ήδη κάνει όνειρα για μια μεγάλη πορεία. Και σε αυτά τα όνειρα είναι μπροστάρη του ο Αλέ…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ