ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Μπενίτεθ προειδοποιεί τη Λίβερπουλ ενόψει Ίντερ

Ο πρώην κόουτς της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, προειδοποίησε τους ρεντς για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπενίτεθ προειδοποιεί τη Λίβερπουλ ενόψει Ίντερ

Ίντερ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεν ομάδα του Κλοπ έκανε το απόλυτο των νικών σε ένα δύσκολο όμιλο με Μίλαν, Ατλέτικο και Πόρτο.

Οι δε «νερατζούρι» τερμάτισαν στη 2η θέση πίσω από τη Ρεάλ και μπροστά από την Σέριφ Τίρασπολ και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και ο 2ος στο «Άνφιλντ». Πολλοί θεωρούν μεγάλο φαβορί τους «κόκκινους». Ωστόσο, ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεζ, προειδοποιεί τους «κόκκινους» ότι έχουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά τους.

«Λόγω της δύναμης της Πρέμιερ Λιγκ, δίνω στη Λίβερπουλ 51% πιθανότητες πρόκρισης έναντι 49% της Ίντερ. Είναι ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι από αυτό που πιστεύουν πολλοί. Η Ίντερ δεν προκρίθηκε τυχαία στον γύρο των 16. Ξέρουν πάντα τι να κάνουν και είναι καλοί στο να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις αδυναμίες των αντιπάλων» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το 3-5-2 τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ομάδες που δεν έχουν συνηθίσει να το αντιμετωπίζουν. Από την άλλη, η Λίβερπουλ παίζει με ένα επιθετικό 4-3-3. Έχουν ένταση και περιμένω δύο συναρπαστικά ματς. Θα επικρατήσει η ομάδα που θα μπορέσει να κρατήσει την κατοχή της μπάλας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και οι δύο έχουν τις τεχνικές ικανότητες για να κάνουν τους αντιπάλους να τρέξουν».

Ο Μπενίτεζ θεωρεί φαβορί για το πρωτάθλημα την Ίντερ

Η Ίντερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ειδικότερα, έχασε τα πρωτεία την αγωνιστική που μας ολοκληρώθηκε. Η πρόσφατη ήττα των «νερατζούρι» από τη Μίλαν και η ισοπαλία από τη Νάπολι, έφερε τους «ροσονέρι» στο +1 στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ράφα Μπενίτεζ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ίντερ, την οποία θεωρεί φαβορί για το φετινό τίτλο.

«Η Ίντερ είναι σταθερή αυτή τη σεζόν και αν συνεχίσει έτσι, έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο της Serie A. Έχουν ήδη αντιμετωπίσει Λάτσιο, Αταλάντα, Μίλαν και Νάπολι στο πρώτο μέρος του 2022. Ωστόσο, η Serie A είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα και ευκαιρία έχουν και Νάπολι και Μίλαν. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι ένας προπονητής με ξεκάθαρες ιδέες. Δεν ήταν εύκολο να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είχε κερδίσει τον τίτλο, αλλά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά βρίσκοντας την αρμονία του γκρουπ με εξαιρετικά αποτελέσματα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ