ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μίτσου: «Ο Χάαλαντ μου είπε πως του αρέσει πολύ η Ισπανία»

Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίτσου, που αποκάλυψε ότι σε συνομιλία τους ο Νορβηγός άσος του ανέφερε ότι του αρέσει η Ισπανία ως χώρα για να αγωνιστεί.

Μίτσου: «Ο Χάαλαντ μου είπε πως του αρέσει πολύ η Ισπανία»

Εδώ και σχεδόν μια τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ συγκαταλέγεται σταθερά στους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Κάτι που ο ίδιος επιβεβαιώνει με κάθε δυνατή ευκαιρία. Μόλις την περασμένη σεζόν πέτυχε 41 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια, οδηγώντας την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην τετράδα της Bundesliga. Μάλιστα, ο Νορβηγός επιθετικός δεν δείχνει να έχει διάθεση να… φρενάρει ούτε τη φετινή σεζόν. Ήδη, άλλωστε, μετρούσε 23 γκολ κι 6 ασίστ σε 20 ματς, πριν τραυματιστεί κόντρα στην Χόφενχαϊ στα τέλη Ιανουαρίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από τότε ο Χάαλαντ δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει δυναμικά. Την ίδια στιγμή, βέβαια, το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του έχει έρθει στο προσκήνιο. Κάτι εν μέρει λογικό, αφού ο ίδιος φέρεται να έχει ρήτρα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του. Γι’ αυτό και οι κορυφαίοι σύλλογοι ανά τον πλανήτη θέλουν να τον αποκτήσουν. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει που θέλει ο ίδιος να μετακομίσει. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Σουόνσι, Μίτσου, που έχει μια προσωπική με τον Νορβηγό φορ, μιλώντας στην «Cadena SER» τόνισε πως ο επιθετικός της Ντόρτμουντ σε συνομιλία τους του ανέφερε ότι του αρέσει πολύ η Ισπανία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Μίτσου: «Ο Χάαλαντ θέλει μια ομάδα να διεκδικεί το Champions League»

Όπως τόνισε ο Μίτσου, ο Χάαλαντ θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει το Champions League. Γι’ αυτό και ενδιαφέρεται περισσότερο για το αθλητικό πρότζεκτ κι όχι τόσο το χρηματικό κομμάτι. Παράλληλα, ο Ισπανός πάλαι ποτέ φορ ανέφερε ότι ο Νορβηγός επιθετικός εξέφρασε την αρέσκεια του για την Ισπανία και τον συμβούλεψε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Τέλος, ο ίδιος τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η απόκτηση του Χάαλαντ στην τιμή που θα έρθει είναι ευκαιρία.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον Χάαλαντ και νομίζω πως δεν θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ. Ο Χάαλαντ ψάχνει μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία να μπορεί να διεκδικήσει το Champions League. Θέλει μια ομάδα που να είναι ανταγωνιστική για το τρόπαιο. Μου έδωσε την αίσθηση ότι ψάχνει ένα αθλητικό πρότζεκτ για πολλά χρόνια και μου είπε ότι του αρέσει πολύ η Ισπανία. Σκέφτεται περισσότερο το πρότζεκτ της ομάδας, παρά το οικονομικό. Αν ο Μπαπέ πάει στη Ρεάλ, τότε η Μπαρτσελόνα θα ήταν μια καλή επιλογή για εκείνον. Σε αυτή την εποχή, η απόκτηση του Χάαλαντ μπορεί να είναι ευκαιρία», ανέφερε ο Μίτσου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ