ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
Στατιστικά που «βουλώνουν» στόματα – Κουμάντο στα ημιτελικά κάνει η Ρεάλ και ο Κριστιάνο (pic)
Λέστερ: Οι… Πρωταθλητές επέστρεψαν στην Premier League!
Αρτέτα, σου έκαναν την χάρη – Νέο συμβόλαιο στο «μυαλό» της Άρσεναλ!
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Μπάγερν: Ηχηρή απουσία ενόψει Ρεάλ – Θα κάνει πάρτι ο… Βινίσιους!
Η Λίβερπουλ θέλει το «μυαλό» της Ίντερ!
Ρούντιγκερ: «Τα.. έκανα πάνω μου μέχρι τα 15! Όλα τα έριχνα στο κρεβάτι»
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιό στην Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η σπάταλη Μπαρτσελόνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Νάπολι (vid)

Μπαρτσελόνα και Νάπολι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς των play off του Γιουρόπα Λιγκ μετά το τελικό 1-1 στο «Καμπ Νου».

Η σπάταλη Μπαρτσελόνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Νάπολι (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των play off για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε τη Νάπολι στο «Καμπ Νου». Σε ένα χορταστικό ματς, με τη Μπαρτσελόνα να κυριαρχεί και τη Νάπολι να παρακαλουθεί, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Έτσι, όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, με τους «παρτενοπέι» να πρέπει να αισθάνονται τυχεροί στο τέλος που δεν ηττήθηκαν.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H ομάδα του Τσάβι Ερνάντεζ ανέλαβε από νωρίς την κατοχή της μπάλας και κυριάρχησε στο πρώτο 20λεπτο. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά τους Ναπολιτάνους, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην μπορούν να αναπτυχθούν από πίσω.

Ωστόσο, η πίεση ψηλά της Μπαρτσελόνα, έφερνε την άμυνα της στο κέντρο του γηπέδου. Έτσι, ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις. Αυτό επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ο Οσιμέν στο 22ο λεπτό, σπάζοντας για πρώτη φορά το τεχνητό οφσάιντ. Από πλάγια θέση, όμως, δε μπόρεσε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν.

Οι «μπλαουγκράνα» έπαιζαν συχνά κάθετα και ανάμεσα στις γραμμές της Νάπολι. Με αυτόν τον τρόπο άγγιξαν το 1-0 στο 27ο λεπτό. Το πλασέ, όμως, του Φεράν Τόρες από πλεονεκτική θέση πέρασε απογοητευτικά άουτ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Στη 2η φορά που βγήκε μπροστά στο 1ο ημίχρονο, ο αφύλαχτος Ζιελίνσκι σκόραρε με 2η προσπάθεια μετά από αμυντική αδράνεια της Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν δυσκολεύονταν να κρατήσουν μπάλα αλλά κατά γενική ομολογία κρατούσαν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή τους. Την ίδια ώρα ο Αντάμα Τραορέ δεν ήταν αποτελεσματικός με τις σέντρες του από τη δεξιά πτέρυγα. Έτσι, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έμεινε αυτό το 1-0.

Ένα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Νάπολι πίσω από τη μπάλα και τη Μπαρτσελόνα να επιχειρεί να απειλήσει. Τελική βρήκε τη λύση σε μία ανύποπτη φάση και μετά τη χρήση του VAR. Ειδικότερα, δόθηκε χέρι στον Ζεσούς μετά από σέντρα του Τραοτέ. Ο Φεράν Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Σπαλέτι σπάνια έβγαινε μπροστά και όταν έκανε αυτό τροφοδοτούσε τον Οσιμέν. Ωστόσo, σε 2 περιπτώσεις στο 2ο ημίχρονο, η τελική επιλογή του Νιγηριανού δεν ήταν καλή.

Μετά το 70ο λεπτό, οι «παρτενοπέι» ήταν μόνιμα σε θέση άμυνας με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Oι φιλοξενούμενοι αμύνονταν καλά αλλά λίγο έλειψε να δεχτούν και 2ο γκολ στο 87ο λεπτό, με τον Φεράν Τόρες να πλασάρει ξανά απογοητευτικά.

Οι «μπλαουγκράνα» πολιορκούσαν την εστία της Νάπολι στα τελευταία λεπτά αλλά ούτε ανάποδο ψαλιδάκι του Ντε Γιονγκ ούτε το νέο πλασέ του Τόρες δεν βρήκαν εστία. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 1-1.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ