Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Δεν αφήνει τον Κριστιάνο να γίνει αρχηγός ο Μαγκουάιρ!»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δεν αφήνει τον Κριστιάνο να γίνει αρχηγός ο Μαγκουάιρ!»

Δεν τίθεται τουλάχιστον ακόμα θέμα αρχηγού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Χάρι Μαγκουάιρ διστακτικό να παραχωρήσει το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

18.02.2022 | 12:50

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ευρέως γνωστός για τις ηγετικές ικανότητες του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περιβραχιόνιο του αρχηγού παραμένει στο μπράτσο του Χάρι Μαγκουάιρ. Παρά την ξεκάθαρη έλλειψη ηγετικών ικανοτήτων από τον Άγγλο αμυντικό.

Δεν παραδίδει ακόμα τα όπλα και το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο ο Μαγκουάιρ!

Στη φετινή Γιουνάιτεντ τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, αγωνιστικά και μη. Μεγάλα κενά, τα οποία είναι εμφανή τόσο στους αντιπάλους των  «κόκκινων διαβόλων», όσο και στους ίδιους. Ένα εξ αυτών είναι το τεράστιο κενό στην ηγεσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχηγός αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ. Μια αμφιλεγόμενη επιλογή, καθώς οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έχουν κάνει κατακόρυφη βουτιά... προς τα κάτω. Ακόμα, δεν φαίνεται πως ο Άγγλος μπορεί να επηρεάσει θετικά τους συμπαίκτες, βοηθώντας τους να αλλάξουν ρότα.

Για αυτό το λόγο και έχουν γίνει ομιλίες για να αλλάξει κάτοχο το περιβραχιόνιο. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Mirror», Ρανγκνικ, Κριστιάνο και Μαγκουάιρ είχαν συνομιλία σχετικά με την πιθανότητα να οριστεί ο Κριστιάνο αρχηγός. Ο Άγγλος σέντερ μπακ όμως είναι διστακτικός να παραχωρήσει την αρχηγία και επίσημα στον Πορτογάλο. Παρότι ήδη άπαντες ακούν τον 37χρονο σούπερ σταρ και ο ίδιος απλά… κινείται μαζί με το κύμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version