Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To όνειρο του Μπερνάρντο Σίλβα έχει φόντο το… Σαντιάγκο Μπερναμπέου!
Ρεάλ Μαδρίτης

To όνειρο του Μπερνάρντο Σίλβα έχει φόντο το… Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

Τα σενάρια του περασμένου καλοκαιριού επιστρέφουν και ο Μπερνάρντο Σίλβα και πάλι γίνεται... εύθραυστος για την Μάντσεστερ Σίτι.

21.02.2022 | 19:52

Ναι περνάει υπέροχα στο Μάντσεστερ διανύοντας ίσως την καλύτερη σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο Μπερνάρντο Λίλβα κάνει πράγματα και θαύματα φέτος με τους «Πολίτες» όμως οι Βρετανοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως το μυαλό του 27χρονου είναι αλλού. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα το καλοκαίρι σκεφτόταν να χωρίσει τους δρόμους της ομάδας με τον Πορτογάλο άσσο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ! Αντιθέτως ο Μπερνάρντο Σίλβα χωρίς να χαθεί πολύς καιρός έγινε απαραίτητος για το παιχνίδι των πρωτοπόρων της Premier League. Ο Γκουαρνιόλα έχει δώσει στον παίκτη ελευθερία κινήσεων αυξάνοντας παράλληλα τις αρμοδιότητές του στο γήπεδο. Όλα αυτά έχουν βγει σε – πολύ – καλό για την ομάδα. Ο 27χρονος σε κάθε παιχνίδι της Σίτι είναι μέσα στους διακριθέντες. Σε αυτούς που κάνουν τη διαφορά για τους «Πολίτες».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Με τον καιρό να περνάει όμως και το καλοκαίρι να μην είναι και πάρα πολύ μακριά, τα σενάρια για πιθανή φυγή του Πορτογάλου χαφ αναθερμαίνονται. Οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως με το φινάλε της σεζόν ο Μπερνάρντο θα προσπαθήσει να βρει νέο ποδοσφαιρικό σταθμό αντίστοιχου επιπέδου με την Σίτι στα νότια της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, κατά τα ρεπορτάζ ο μεγάλος πόθος του 27χρονου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπερνάρντο θέλει Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι

Η «Βασίλισσα» έχει όλα αυτά που χρειάζεται ο Μπερνάρντο για να συνεχίσει στην Ιβηρική. Το μεγάλο «αγκάθι» στην όλη υπόθεση και αυτό που… πονάει την Σίτι είναι η οικογένεια του Πορτογάλου. Τα αγαπημένα πρόσωπα του παίκτη δεν θέλουν με τίποτα να εγκατασταθούν στο Νησί. Έτσι αυτός που πρέπει να κάνει κάποια στιγμή πίσω και να ενώσει ξανά την οικογένεια είναι ο Πορτογάλος. Χώρια από αυτά όμως οι φήμες αναφέρουν πως ο ταλαντούχος άσσος είχε και έχει πάντα στο μυαλό του τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήθελε να δει τον εαυτό του στα λευκά της «Βασίλισσας». Η Ρεάλ όμως μπορεί ή καλύτερα θέλει να τον αποκτήσει;

Η γκολάρα του Μπερνάρντο Σίλβα κόντρα στη Σπόρτινγκ

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version