ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Φέρντιναντ συνόψισε άριστα τι πάει στραβά φέτος με τον Λουκάκου

Ο παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, συνόψισε άριστα την προβληματική νοοτροπία που έχει εντοπίσει φέτος στον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Φέρντιναντ συνόψισε άριστα τι πάει στραβά φέτος με τον Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου πραγματοποιεί μία πολύ φτωχή για τα δεδομένα του σεζόν. Τα 10 γκολ και οι 2 ασίστ του σε 28 συμμετοχές είναι πολύ φτωχός απολογισμός.

Ο Βέλγος φορ μοιάζει να βρίσκεται εκτός παιχνιδιού στα περισσότερα ματς της Τσέλσι. Η μικρή επιδραστικότητα του φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο στο ματς με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας. Εκεί μέτρησε μόλις 7 επαφές σε όλο το ματς και έσπασε το σχετικό αρνητικό ρεκόρ για παίκτη που έχει παίξει σε όλο το 90λεπτο.

Στην Αγγλία, οι αναλυτές προσπαθούν να δουν τι πάει στραβά φέτος με τον 28χρονο. Ο παλαίμαχος της Νιουκάστλ, Άλαν Σίρερ, έδωσε μία εξήγηση για τη μη αξιοποίηση του Λουκάκου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Φέρντιναντ εξηγεί τι πάει στραβά με τον Λουκάκου

Λίγο αργότερα, ο παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, έδωσε τη δική του θεωρία σχετικά με τις ευθύνες του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ειδικότερα, τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Λουκάκου δεν αντιδρά έντονα όταν δε λαμβάνει τη μπάλα.

«Αν ήμουν ο Λουκάκου, θα τρελαινόμουν. Θα τους έλεγα να μου δώσουν τη μπάλα, να με τροφοδοτήσουν με σέντρες. Να με παίξουν στην πλάτη της άμυνας και εκεί που είμαι πιο δυνατός» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το μεγαλύτερο πρόβλημα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν. «Ποια είναι η καλύτερη τους ενδεκάδα. Δε νομίζω ότι ο Τούχελ γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη του ομάδα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρουν ένα τρόπο να παίξουν στις δυνάμεις του Λουκάκου. Είναι μία αλεπού μέσα στην περιοχή. Φέρτε τη μπάλα στο κουτί και αν φτάσει σε εκείνον, θα σκοράρει. Το έχει δείξει αυτό σε όλες τις ομάδες του. Αν του σεντράρεις, μπορεί να τελειώσει τις φάσεις. Επίσης του αρέσει να δέχεται μπάλες στο χώρο και να τρέχει με αυτή, κατεδαφίζοντας τους αντιπάλους του».

Τέλος, ο Φέρντιναντ τόνισε ότι ο Λουκάκου θυσιάζει το παιχνίδι του για χάρη του στυλ παιχνιδιού του Τούχελ. «Κάποιες φορές, ο προπονητής θέλει από τον στράικερ να είναι το σημείο αναφοράς και να απασχολεί τους αμυντικούς, μένοντας ψηλά. Τη στιγμή που υποχωρείς στο γήπεδο, φέρνοντας περισσότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή, ο προπονητής σου φωνάζει ότι τα καταστρέφεις όλα. Πρέπει να θυσιάσεις το παιχνίδι σου. Νιώθω ότι αυτό συμβαίνει ορισμένες στιγμές. Θυσιάζει το παιχνίδι του για το καλό της ομάδας, κάτι που επηρεάζει τα στατιστικά του, με βάση τα οποία κρίνεται».

Ο Τούχελ αναγνωρίζει το πρόβλημα

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την «εξαφάνιση» του Λουκάκου στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δήλωσε ότι θα παλέψει για να τον προστατεύσει και να βγάλει τον καλύτερο ευατό του παίκτη.

«Τα στατιστικά είναι εκεί, τα δεδομένα διηγούνται μία ιστορία. Και αυτή η ιστορία λέει πως ο Ρομέλου κόντρα στην Πάλας δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι και ότι δυσκολεύεται πολύ να μπει στο παιχνίδι μας. Μπορεί να συμβεί σε επιθετικούς που παλεύουν να βρουν την αυτοπεποίθησή τους ή που κουράζονται να βρουν χώρους απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται καλά, όμως θα πρέπει να βρούμε μία λύση. Τι θα κάνουμε δεν το ξέρω ακόμα, αλλά ξέρω πως την τωρινή κατάσταση δεν την θέλει ούτε Λουκάκου ούτε εμείς. Μας απασχολεί η κατάσταση αλλά θα τον προστατέψουμε επειδή είναι παίκτης μας».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ