Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δια βίου απαγόρευση εισόδου στην Αγγλία στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς!
Τσέλσι

Δια βίου απαγόρευση εισόδου στην Αγγλία στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς!

Τις σχέσεις του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν πληρώνει» ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δεχόμενος κυρώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο!

24.02.2022 | 14:26

Εν μέσω της κρίσης στην Ουκρανία και της ρωσικής εισβολής, αποφασίστηκε η επιβολή κυρώσεων στον Ρώσο ολιγάρχη και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Λόγω των στενών δεσμών του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, αποφασίστηκε η δια βίου απαγόρευση εισόδου του στο ΗΒ.

«Κάηκε» από την εισβολή της Ρωσίας ο Αμπράμοβιτς

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Daily Mail», μέλη της Βουλής προέτρεψαν την κυβέρνηση σε επιβολή κυρώσεων στους ολιγάρχες που πιστεύεται πως είναι υποστηρικτές του Πούτιν. Ένας εκ των οποίων είναι και ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι. Κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται επανειλημμένα.

Βέβαια, ο Αμράμοβιτς ταξιδεύει ελάχιστες φορές το χρόνο στην Αγγλία. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Πίσω στο 2018, μετά από αναμονή μηνών, ο ίδιος απέσυρε την αίτησή του για επενδυτική βίζα. Στη λίστα των ολιγαρχών βρίσκεται και ο Αλισέρ Ουσμάνοφ, συνιδιοκτήτης της Έβερτον με τον Φαρχάντ Μοσίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version