Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Επανέρχεται το αλλαγμένο πρότζεκτ της Super League!»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Επανέρχεται το αλλαγμένο πρότζεκτ της Super League!»

Ετοιμάζεται να επανέλθει το πρότζεκτ της European Super League, με σημαντικές αλλαγές στο φορμάτ του

25.02.2022 | 21:57

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ετοιμάζονται να επαναφέρουν το πρότζεκτ της European Super League με σημαντικές αλλαγές! Πήγες αναφέρουν πως οι τρεις διοργανώτριες ομάδες έχουν κάνει κάποιες προσαρμογές στους κανονισμούς του πλάνου τους για να αντικαταστήσουν το Champions League και να έχουν ανοιχτό πλάνο.

Γεννιέται ξανά το νέο μοντέλο της Super League!

Πριν από περίπου ένα χρόνο, το εγχείρημα της European Super League κατέρρευσε πριν καλά-καλά προλάβει να ξεκινήσει. Η κλειστή λίγκα που οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ήθελαν να ξεκινήσουν για να αντικαταστήσουν το Champions League, δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί. Η ιδέα ενός κλειστού κλαμπ ομάδων που θα παίζουν μεταξύ τους, δεν άρεσε σε καμία άλλη ομάδα πέρα από τις δώδεκα «πρώτες».

Παρά την πρώτη αποτυχία τους, το εγχείρημα των τριών πλευρών δεν έχει «πεθάνει» ακόμα. Σύμφωνα με την «Telegraph», οι τρεις διοργανώτριες ομάδες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μια νέα μορφή του. Σημαντικές αλλαγές στη δομή του, έχουν κάνει το μοντέλο των ομάδων-μελών να αλλάξει σε μοντέλο προκριματικών. Και αυτά τα προκριματικά θα έχουν να κάνουν με την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα της κάθε ομάδας.

Βέβαια, οι διαφορές από το υπάρχον μοντέλο του Champions League δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version