Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κίνηση ματ για την Super League – Η ιδέα του Ανιέλι… “τελειώνει” την UEFA
Γιουβέντους

Κίνηση ματ για την Super League – Η ιδέα του Ανιέλι… “τελειώνει” την UEFA

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Ανιέλι θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για την European Super League παρουσιάζοντας τις αλλαγές πλάνου!

26.02.2022 | 15:42

Πριν από μερικούς μήνες ξέσπασε σάλος στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όταν αρκετοί εκ των μεγάλων συλλόγων αποφάσισαν πως προχωρήσουν στην ίδρυση μιας καινούριας Λίγκας (Super League). Γρήγορα γρήγορα όμως η ιδέα έπεσε στο κενό, καθώς η UEFA αντέδρασε και αρκετές ομάδες έκαναν “πίσω”.

Ωστόσο, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν τα παρατάνε! Το αντίθετο ακριβώς μάλιστα. Οι τρεις ηγέτες των ομάδων μετά από συνεχόμενες συναντήσεις έχουν αποφασίσει να υλοποιήσουν άμεσα την ίδρυση της European Super League!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις και πρώτος θα πάρει τον λόγο ο πρόεδρος της Γιουβέντους, κ. Ανιέλι. Ο Ιταλός θα αποκαλύψει το πλάνο για αυτήν την νέα Λίγκα και θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχέδιο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η πρώτη τεράστια αλλαγή είναι πως τη European Super League θα είναι ένα “ανοιχτό” πρωτάθλημα και δεν θα έχει εγγυημένη θέση για κανέναν σύλλογο! Θα ακολουθήσει τα πρότυπα του Champions League και όχι της… μπασκετικής Euroleague!

Αυτό σίγουρα θα φέρει μεγάλη… χαρά στους “μικρότερους”! Ο Ανιέλι θα δείξει έτσι πως δεν σκέφτεται μόντο το συμφέρον των “μεγάλων δυνάμεων”. Όσο περισσότεροι «σύμμαχοι» τόσο το καλύτερο για να υλοποιηθεί αυτή η Λίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας των μπιανκονέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 2 του Μάρτη και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version