ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

Λάμπαρντ: «Ακόμα και η τρίχρονη κόρη μου θα έδινε πέναλτι!» (vid)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ «έκραξε» δημόσια τον διαιτητή του Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, που δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Ρόντρι, τονίζοντας πως και η τριών ετών κόρη του κατάλαβε την παράβαση.

Λάμπαρντ: «Ακόμα και η τρίχρονη κόρη μου θα έδινε πέναλτι!» (vid)

Από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την απόλυση του από την Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ βρισκόταν εκτός πάγκων. Ο Άγγλος άντεξε 1,5 χρόνο στον πάγκο των Λονδρέζων, έχοντας θετικά αποτελέσματα την πρώτη σεζόν, αλλά και σχεδόν… απογοητευτικά στο πρώτο μισό της δεύτερης. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η απόλυση και η αντικατάσταση του με τον Τόμας Τούχελ. Μάλιστα, με τον Γερμανό τεχνικό οι «μπλε» έφτασαν ως την κατάκτηση του Champions League. Από την άλλη ο 43χρονος τεχνικός χρειάστηκε να περιμένει έναν χρόνο για την επόμενη δουλειά του, υπογράφοντας με την Έβερτον στα τέλη Ιανουαρίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, κάθε αρχή είναι και δύσκολη κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Λάμπαρντ. Κι αυτό γιατί τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και μετρούν τρεις ήττες και μόλις μια νίκη στα πρώτα του τέσσερα ματς στην Premier League. Τελευταία εξ αυτών ήταν από την Μάντσεστερ Σίτι (0-1) στο «Γκούντισον Παρκ», με την ομάδα του Λίβερπουλ, πάντως να έχει τεράστια παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα για μια φάση στο 85′, όταν ο Ρόντρι βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά τόσο ο Τίρνεϊ όσο και ο VAR δεν έδωσαν πέναλτι. Κάτι που έφερε την «έκρηξη» του Άγγλου τεχνικού στις δηλώσεις του μετά το ματς, αναφέροντας πως μέχρι και η τριών ετών κόρη του θα καταλόγιζε την παράβαση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λάμπαρντ

Λάμπαρντ: «Είναι καθαρό πέναλτι, είχε δύο λεπτά να το δει ο διαιτητής»

Ο Λάμπαρντ αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση των δύο ομάδων. Εκεί τόνισε πως κάθε ματς και κάθε φάση είναι σημαντικά τόσο για την Έβερτον όσο και για την Σίτι. Κι αυτό γιατί τα μεν «ζαχαρωτά» παλεύουν να σωθούν, ενώ οι «πολίτες» κυνηγούν τον τίτλου. Στη συνέχεια ανέφερε πως η απόφαση για το πέναλτι είναι πανεύκολη, ειδικά από τη στιγμή που ο διαιτητής μπορεί να δει τη φάση στο βίντεο. Γι’ αυτό και κατά την άποψη του ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι.

«Έχω μια κόρη τριών ετών στο σπίτι που μπορεί να σου πει ότι ήταν πέναλτι. Δεν αστειεύομαι. Είμαστε σε μια κατάσταση στην οποία εμείς βρισκόμαστε στα χαμηλά της βαθμολογίας και η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το πρωτάθλημα. Οπότε όλα είναι σημαντικά και κάθε φάση κρίσιμη. Όταν έχεις ένα σύστημα το οποίο σου επιτρέπει να δεις το πέναλτι τότε είναι η πιο εύκολη απόφαση να δεις ότι ήταν χέρι. Είναι καθαρό πέναλτι. Έχεις δύο λεπτά για να το δεις», ανέφερε ο Λάμπαρντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ