Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι αποδοκιμασίες για τον «προδότη» Βλάχοβιτς σπάνε τύμπανα (vid)
Γιουβέντους

Οι αποδοκιμασίες για τον «προδότη» Βλάχοβιτς σπάνε τύμπανα (vid)

Οι φίλοι της Φιορεντίνα υποδέχτηκαν με εκκωφαντικές αποδοκιμασίες τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στην επιστροφή του στο «Αρτέμιο Φράνκι».

02.03.2022 | 23:47

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς επέστρεψε στο «Αρτέμιο Φράνκι» αλλά για πρώτη φορά το έκανε ως αντίπαλος της Φιορεντίνα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια ανάμεσα στους «βιόλα» και τη «μεγάλη κυρία».

Ειδικότερα, λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στη Γιουβέντους, ο Σέρβος στράικερ επέστρεψε στο γήπεδο που αγαπήθηκε ως ελάχιστοι παίκτες. Ωστόσο, η απόφαση του να μετακομίσει στη μισητή «Γιούβε» ύστερα από 4 χρόνια στη Φιορεντίνα, τον μετέτρεψε σε «προδότη».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλοι της Φιορεντίνα τον υποδέχθηκαν με πολύ έντονες αποδοκιμασίες. Τα γιουχαίσματα ξεκίνησαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε εκκωφαντικές αποδοκιμασίες κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια, αφού ολοκλήρωσε το ζέσταμα. Ο ήχος είναι διαπεραστικός σε ένα «ηλεκτρισμένο» γήπεδο.

Φυσικά, οι φίλοι των «βιόλα» δεν έμειναν εκεί. Συνέχισαν να τον γιουχάρουν με κάθε του επαφή με τη μπάλα, με τον ίδιο να έχει ελάχιστο αντίκτυπο μετά από 75 λεπτά παιχνιδιού. Μάλιστα, έχασε και μία απίθανη ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο, προσπαθώντας χωρίς επιτυχία να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ας σημειωθεί ότι ο Βλάχοβιτς μέτρησε 49 γκολ και 8 ασίστ σε 108 εμφανίσεις με την Φιορεντίνα. Μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους έχει ήδη σκοράρει 4 τέρματα σε 6 συμμετοχές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version