ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Έτοιμη να «δέσει» τον μελλοντικό της star η Παρί! (pic)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει νέα και βελτιωμένη πρόταση στον Τσάβι Σίμονς, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να «δέσει» το μέλλον του μαζί της.

Έτοιμη να «δέσει» τον μελλοντικό της star η Παρί! (pic)

Το όνομα του Τσάβι Σίμονς πιθανώς δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό. Ωστόσο, ο νεαρός Ολλανδός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, για χάρη του πριν από μερικά χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στα «μαχαίρια». Βλέπετε, ο ίδιος αποτελούσε το «διαμάντι» της Μασία, της φημισμένης ακαδημίας των «μπλαουγκράνα». Ήταν το project γύρω από το οποίο οι Καταλανοί ήλπιζαν πως θα χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Ωστόσο, ο νεαρός άσος αποχώρησε από την ισπανική ομάδα και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τη φετινή σεζόν ο Σίμονς έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα στα ματς νέων της Παρί. Ήδη, άλλωστε, στο UEFA Youth League έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις, μετρώντας τέσσερα γκολ κι έξι ασίστ σε επτά παιχνίδια. Παράλληλα, βρίσκει σιγά σιγά χρόνο και στην πρώτη ομάδα, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει ακόμα και άμεσα πιο ενεργό μέλος του ρόστερ. Την ίδια στιγμή, βέβαια, αυτό που «καίει» τους Παριζιάνους είναι το θέμα της ανανέωσης του, αφού το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν «παγώσει» εδώ και λίγο καιρό, αλλά η γαλλική ομάδα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ετοιμάζεται να βελτιώσει την προσφορά της και τα πάντα δείχνουν συμφωνία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Σίμονς έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με την Παρί

Στις τάξεις της Παρί είναι δεδομένο πως έχουν σε τεράστια εκτίμηση το ταλέντο του Σίμονς. Ωστόσο, το να του δοθεί σταθερός χρόνος συμμετοχής είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ των Παριζιάνων είναι γεμάτο «αστέρια». Η γαλλική ομάδα, όμως, θέλει να δείξει στον Ολλανδό μέσο πως ποντάρει πάρα πολλά σ’ εκείνον για το μέλλον. Γι’ αυτό, άλλωστε και θα του προσφέρει ένα ακόμα πιο βελτιωμένο συμβόλαιο, ελπίζοντας πως ο ίδιος θα επιλέξει να «δέσει» το μέλλον του μαζί της.

Πάντως, στις διαπραγματεύσεις που έπονται ο Σίμονς συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι. Κι αυτό γιατί ήδη το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του είναι αρκετά μεγάλο, με πολλούς συλλόγους να έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει την κατάσταση. Έτσι, ο Ολλανδός μέσος θα κοιτάξει να πάρει διαβεβαιώσεις από την Παρί πως θα έχει βασικό ρόλο στα πλάνα της, ειδάλλως δύσκολα θα ανανεώσει. Αν, όμως, η γαλλική ομάδα του δώσει ό,τι ζητήσει τότε τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ