Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένα και να… καίει για τη Ρόμα με τον «καυτό» Έιμπραχαμ! (vid)
Serie A

Ένα και να… καίει για τη Ρόμα με τον «καυτό» Έιμπραχαμ! (vid)

Το τέρμα του Τάμι Έιμπραχαμ ήταν αρκετό για τη Ρόμα, ώστε να επικρατήσει εντός έδρας της Αταλάντα με σκορ 1-0.

05.03.2022 | 21:04

Η Ρόμα φέτος έχει δείξει ότι είναι ικανή για το χειρότερο. Αλλά και για το καλύτερο. Όπως επιβεβαίωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Μουρίνιο στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αταλάντα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι Ρωμαίοι επικράτησαν με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Τάμι Έιμπραχαμ που δεν σταματάει να σκοράρει φέτος για τους «τζιαλορόσι». Με αυτό το γκολ ο Άγγλος στράικερ έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να φτάσει τους 47 βαθμούς και να πιάσει τον σύλλογο από το Μπέργκαμο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Αταλάντα είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά. Ακόμα και εκτός έδρας. Το έδειξε άλλωστε εσχάτως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με σκορ 3-0 στο «Καραϊσκάκη». Παρόλα αυτά η ομάδα από το Μπέργκαμο δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στη Ρόμα.

Επίσης, το έργο τους ήταν δύσκολο. Μιας και οι Ρωμαίοι τους είχαν «διαβάσει» πολύ καλά. Μάλιστα, σε μία από τις λίγες αντεπιθέσεις της η Ρόμα βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ζανιόλο είχε την μπάλα στα πόδια του, προτού τη μεταβιβάσει στον Έιμπραχαμ. Ο Άγγλος στράικερ με τη σειρά του μπήκε με μαεστρία μέσα στην περιοχή και με ανάλογο τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα το έργο των Ρωμαίων ήταν σχετικά πιο εύκολο. Μιας και το να αμυνθούν είναι το… αγαπημένο τους. Η Αταλάντα όσο και αν πίεσε δεν κατάφερε να βρει το γκολ για το 1-1. Έτσι, η Ρόμα πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη που την κρατάει πολύ ψηλά και την κάνει να ελπίζει για μία θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version