ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έριξε «μπηχτή» για τον τραυματία Κριστιάνο ο Ράνγκνικ!

Για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ντέρμπι του Μάντσεστερ μίλησε ο Ραλφ Ράνγκνικ, ρίχνοντας «μπηχτή» προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Έριξε «μπηχτή» για τον τραυματία Κριστιάνο ο Ράνγκνικ!

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε έπειτα από 12 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, για να συμβεί αυτό ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέρριψε τη συμπολίτισσα Σίτι, με την οποία βρέθηκε μια «ανάσα» από το να υπογράψει. Ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως, ήταν αρκετό για να τον κάνει ξανά «κόκκινο διάβολο». Φυσικά, ο έμπειρος άσος είχε ως μοναδικό στόχο να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή. Εκεί απ’ όπου απέχει από τη σεζόν 2012/13, όταν και κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της σεζόν ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έμοιαζε ικανός να το πετύχει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο σκόραρε σταθερά κι έδινε νίκες και βαθμούς στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, από την έλευση του 2022 κι έπειτα η απόδοση του έχει πέσει αισθητά. Ο Πορτογάλος άσος δεν βρίσκει δίχτυα και δείχνει απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, υπάρχει έντονη φημολογία περί κακών σχέσεων του με τον προπονητή του, Ραλφ Ράνγκνικ. Μάλιστα, η απουσία του Πορτογάλου άσου από το ντέρμπι με τη Σίτι έφερε αρκετή «μουρμούρα», αν και ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει εκ νέου τραυματισμό στο ισχίο του, ταξιδεύοντας μάλιστα στην Πορτογαλία για να αποθεραπευτεί. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός μετά την συντριβή των «κόκκινων διαβόλων» (4-1) έριξε την «μπηχτή» του, λέγοντας πως δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να παίξει αν θεωρεί ότι δεν μπορεί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Ράνγκνικ για Κριστιάνο: «Δεν μπορώ να αναγκάσω έναν παίκτη να αγωνιστεί»

Αρχικά, ο Ράνγκνικ τόνισε πως γνώριζε ήδη από την Παρασκευή (4/3) το τραυματισμό του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν προπονήθηκε ούτε και το Σάββατο, λέγοντας πως αντιμετώπιζε ενοχλήσεις κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Κι εκεί ο Γερμανός έριξε το «καρφί» του, τονίζοντας πως αν ένας παίκτης πει στο ιατρικό επιτελείο ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί εκείνος δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν μπορεί ν’ αναγκάσει κάποιον ποδοσφαιριστή να παίξει, εφόσον εκείνος θεωρεί τον εαυτό του ανέτοιμο ή τραυματία.

«Έπρεπε να πιστέψω το ιατρικό επιτελείο μου. Ο γιατρός της ομάδας ήρθε να με δει πριν την προπόνηση της Παρασκευής (4/3) και μου είπε ότι ο Κριστιάνο δεν μπορεί να προπονηθεί γιατί είχε θέμα στο ισχίο. Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο, οπότε δεν μπορούσε να βρίσκεται στην αποστολή. Σε τι βοηθάει άμα πω ότι είναι εκνευριστικό αυτό όταν συμβαίνει; Είναι απλά γεγονός αν ένας παίκτης πει στο ιατρικό επιτελείο ότι είναι τραυματίας και δεν μπορεί να παίξει. Πρέπει να το αποδεχτώ ως προπονητής. Δεν μπορώ ν’ αναγκάσω έναν παίκτη να αγωνιστεί αν θεωρεί ότι δεν μπορεί λόγω τραυματισμού», ανέφερε ο Ράνγκνικ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ