ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η Μίλαν κερδίζει στα ντέρμπι αλλά ο Πιόλι βλέπει φαβορί την Ίντερ

Παρόλο που η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή της Serie A, o τεχνικός της, Στέφανο Πιόλι, θεωρεί φαβορί για το φετινό τίτλο την Ίντερ.

Η Μίλαν κερδίζει στα ντέρμπι αλλά ο Πιόλι βλέπει φαβορί την Ίντερ

Μία τεράστια νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους κατέκτησε η Μίλαν στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι. Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και μεγάλη νευρικότητα από τις 2 πλευρές, ένα γκολ του Ζιρού έκρινε την αναμέτρηση.

Οι «ροσονέρι» οδηγούν την κούρσα της Serie A πια, όντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Με 60 βαθμούς, βρίσκονται στο +2 από την Ίντερ και στο +3 από τη Νάπολι. Οι «νερατζούρι», όμως, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια αλλά πίεζαν σε όλο το γήπεδο από το ξεκίνημα. Έτσι, δυσκόλευαν πολύ την ανάπτυξη της Νάπολι, η οποία τέλειωσε το ματς με μόλις 2 σουτ στην εστία.

«Αυτοί είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί. Νικήσαμε μια δυνατή ομάδα που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, επειδή τα παιδιά δούλεψαν πολύ, πολύ σκληρά χωρίς την μπάλα και άξιζαν αυτή τη νίκη», είπε ο Πιόλι στο DAZN.

«Ήμασταν πολύ επιθετικοί από την αριστερή πτέρυγα, οπότε αν το πληρώσουμε λίγο όσον αφορά στην άμυνα, αξίζει το ρίσκο με βάση τις δυνατότητες που έχουμε εκεί μπροστά. Προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί. Τομόρι και Καλούλου τα πήγαν περίφημα κόντρα στον Οσιμέν. Θέλαμε ένα επιθετικό χαφ, αλλά και έναν με ποιότητα, γνωρίζοντας ότι μπορούσαμε να βρούμε κενά μεταξύ των γραμμών τους. Ήμασταν στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν καλή εμφάνιση, αλλά έρχονται πιο ιδιαίτερα ματς».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μίλαν

Ο Πιόλι έχρισε φαβορί την Ίντερ

Ο τεχνικός της Μίλαν θεωρεί ότι η Ίντερ παραμένει φαβορί για τον τίτλο για 2 λόγους.

«Η Ίντερ εξακολουθεί να είναι το φαβορί γιατί είναι η υπερασπίστρια του τίτλου και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις. Όσο πιο γρήγορα έχουμε μία βαθμολογία με όλες τις ομάδες να παίζουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να κρίνουμε».

Η Μίλαν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς έναντι των επτά κορυφαίων συλλόγων συγκριτικά με τις ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε. Δεν θα συμπεριλάμβανα το παιχνίδι με τη Σπέτσια στα συγκεκριμένα αποτελέσματα, γιατί δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι αλλά είναι αλήθεια ότι δεν μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στα παιχνίδια όπως θα έπρεπε. Υπάρχουν δυσκολίες για όλους στη Serie A, δεν είμαστε τέλειοι, αλλά αυτή είναι η στιγμή να αποδείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας με τη σωστή συμπεριφορά και ποιότητα»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ