ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Hala Madrid: «Μεθυσμένος» Αντσελότι, τραγουδούσε τον ύμνο της Ρεάλ! (vid)
«Βασιλιάς» ο Χοσέλου με το δίμπαλο πρόκρισης της Ρεάλ! (vids)
ΡΕΑΛ είσαι το ποδόσφαιρο – ΜΥΘΙΚΗ πρόκριση στον τελικό με ήρωα Χοσέλου (vid)
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ γκολ ο Ντέιβις, «πάγωσε» το «Μπερναμπέου»! (vid)
Έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκο… αλλά τραγικό τελείωμα του Βραζιλιάνου (vid)
Τσέλσι: Δική της η ταλεντάρα made in Brazil!
Ρεάλ – Μπάγερν: ΜΥΘΙΚΗ επέμβαση Λούνιν σε γυριστό του Κέιν! (vid)
Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»
Το ηχηρό «όχι» του Νόιερ στον Βινίσιους – Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να υπάρξει κι άλλο σημαντικό παιχνίδι»
Ρεάλ – Μπάγερν: Άρρωστη ατμόσφαιρα στο Μπερναμπέου – «Βασίλισσα»… για πάρτη σου (vid)
Conference League: Ξανά στον τελικό η Φιορεντίνα και περιμένει Βίλα ή Ολυμπιακό! (vids)
Αισχροί οπαδοί της Ρεάλ λίγο πριν τον «τελικό» με Μπάγερν – «Μέσι είσαι…π@@ γιος» (vid)
Γιουνάιτεντ: Βρήκε στόπερ από την Ιταλία – Σπάει ρήτρα… με 55 εκατ. ευρώ!
Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο Βανάκεν φέρνει τα πάντα στα ίσια! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί σε… αναμμένα κάρβουνα – Τραυματίστηκε ο Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ χτύπησε στην προπόνηση της Δευτέρας (7/3) και στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει άγχος για το αν θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (9/3).

Παρί σε… αναμμένα κάρβουνα – Τραυματίστηκε ο Μπαπέ!

Το άμεσο, ποδοσφαιρικό, μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ έχει εξελιχθεί σ’ ένα σίριαλ ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι. Τότε, δηλαδή, που η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Η «βασίλισσα» θέλει να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος της γύρω από τον Γάλλο άσο, τον οποίο θεωρεί τον επόμενο μεγάλο ηγέτη της. Γι’ αυτό και τον Αύγουστο κατέθεσε πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε αρνητικά στην πρόταση αυτή, διατηρώντας τον στις τάξεις τις, τουλάχιστον για ολόκληρη τη φετινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, οι Παριζιάνοι πήραν ένα μεγάλο ρίσκο με τον Μπαπέ. Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι ο ίδιος μένει ελεύθερος, χωρίς να έχει ανανεώσει ως τώρα το συμβόλαιο του. Εδώ και κάποιους μήνες, μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία περί συμφωνίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή η μοίρα τον έφερε αντιμέτωπο με την «βασίλισσα» στους «16» του Champions League. Μάλιστα, στο πρώτο ματς, η Παρί επικράτησε με γκολ του Γάλλου άσου, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο, ενδέχεται στο ματς της Μαδρίτης την Τετάρτη (9/3) να στερηθεί των υπηρεσιών του. Κι αυτό γιατί ο νεαρός άσος, σύμφωνα με την «Parisien» αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Δευτέρας (7/3) και η συμμετοχή του κρίνεται πλέον αμφίβολη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Γλίτωσε το κάταγμα ο Μπαπέ, περιμένουν τις υπόλοιπες εξετάσεις στην Παρί

Όπως τονίζει το γαλλικό Μέσο, ο Μπαπέ χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε μια μονομαχία μ’ ένα συμπαίκτη του, νιώθοντας άμεσα πόνο στο πόδι του. Γι’ αυτό και οι Παριζιάνοι τον έθεσαν άμεσα εκτός του υπόλοιπου προγράμματος. Μάλιστα, το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου τον έστειλε αμέσως για εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Κι αυτό γιατί αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για κάποιο κάταγμα στο πόδι του νεαρό άσου.

Ωστόσο, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια τόσο σοβαρή ζημιά για τον Μπαπέ. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως ο Γάλλος άσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Γι’ αυτό, άλλωστε, θα του γίνουν περισσότερες και πιο λεπτομερείς εξετάσεις τις επόμενες ώρες για να διαπιστωθεί η πλήρης σοβαρότητα του χτυπήματος. Με 48 ώρες να απομένουν πριν από το μεγάλο ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τα πάντα είναι ρευστά. Έτσι, στις τάξεις της Παρί περιμένουν τα αποτελέσματα για να καταστρώσουν τα πλάνα τους. Αν αυτά συμπεριλαμβάνουν τον νεαρό επιθετικό, τότε άπαντες στην ομάδα θα είναι χαρούμενοι. Αν, όμως, μείνει εκτός, τότε οι Παριζιάνοι θ’ αρχίσουν να… αγχώνονται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ