ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κρύος ιδρώτας έλουσε τη Λίβερπουλ αλλά αποστολή εξετελέσθη (vid)

Η Ίντερ τα έδωσε όλα στη ρεβάνς αλλά παρά τη νίκη με 1-0, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρύος ιδρώτας έλουσε τη Λίβερπουλ αλλά αποστολή εξετελέσθη (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς του 2-0 για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Ίντερ στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι» πήραν μία αγχωτική πρόκριση, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 από την Ίντερ, η οποία προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Οι «νερατζούρι» κατέθεσαν κάθε απόθεμα ψυχής στον αγωνιστικό χώρο αλλά η αποβολή του Σάντσεζ έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 2η συνεχόμενη χρονιά.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι είχε τεράστια ένταση στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να πιέζουν ενεργητικά κάθε μπάλα. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι πήγαιναν με δύναμη στα μαρκαρίσματα, βγάζοντας τεράστια ενέργεια.

Μετά από 20 λεπτά αγώνα δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση, καθώς οι 2 ομάδες αλληλοεξουδετερώνονταν στη μεσαία γραμμή.

Η πρώτη καλή ευκαιρία έπεσε στο κεφάλι του Μάτιπ μετά από εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς στο 31ο λεπτό.

Η πίεση ψηλά από πλευράς γηπεδούχων έβαζε δύσκολα στην ανάπτυξη της Ίντερ. Παράλληλα, οι εξαιρετικές αντιδράσεις της τετράδας των «κόκκινων» απέτρεπαν οποιαδήποτε απειλή πριν τη δημιουργία της. Οι γηπεδούχοι δε βιάζονταν, προσπαθώντας να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, με υπομονετική κυκλοφορία.

Η καλύτερη στιγμή της Ίντερ στο 1ο 45λεπτο ήρθε από ένα φάουλ του Τσαλχάνογλου αλλά ο Άλισον ήταν σε ετοιμότητα στο 42΄. Oι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη Λίβερπουλ να έχει την κατοχή (56% έναντι 46%) και περισσότερες τελικές (3 έναντι 2).

Η χαρά της Ίντερ κράτησε μόλις ένα λεπτό

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το παιχνίδι είχε αποκτήσει φρενήρη ρυθμό. Οι «κόκκινοι» βγήκαν με πιο επιθετικό προσανατολισμό στην επανάληψη και έχασαν μοναδική ευκαιρία με το δοκάρι του Σαλάχ στο 53΄.

Η Λίβερπουλ έπαιζε υπερβολικά ψηλά, αφήνοντας χώρους πίσω, με συνέπεια η Ίντερ να δημιουργεί κινδύνους. Ο Λαουτάρο άγγιξε το 1-0 αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω στο 59ο λεπτό.

Εν τέλει, η Ίντερ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 62ο λεπτό. Το έκανε με τον πιο θεαματικό τρόπο. Με ένα απίθανο σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ έξω από την περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άλισον.

Οι πανηγυρισμοί για την Ίντερ, όμως κόπασαν πολύ γρήγορα. Ένα λεπτό μετά το 1-0, ο Αλέξις Σάντσεζ αντίκρισε ορθά 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Με 10 παίκτες πια, το γήπεδο έγειρε, με τη Λίβερπουλ να έχει πολύ περισσότερο τη μπάλα στα πόδια.

Ωστόσο, η τύχη της γύρισε ξανά την πλάτη στο 77ο λεπτό. Ξανά ο Σαλάχ σημάδεψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Μανέ.

Η ομάδα του Κλοπ διαχειριζόταν το προβάδισμά της μετά την κόκκινη κάρτα και ροκάνιζε το χρόνο, ποντάροντας στην κούραση των φιλοξενούμενων. Η Λίβερπουλ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 92ο λεπτό, με τον Βιντάλ να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Ντίαζ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τη Λίβερπουλ να παίρνει μία αγχωτική πρόκριση.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ