ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μάνατζερ παικτών παραπονιούνται στον Λαπόρτα για τη συμπεριφορά του Τσάβι»!
«Ο Αλέγκρι πάει τη Γιουβέντους στα δικαστήρια»!
Θρίλερ στο «Έμιρεϊτς» και 1-1 στο ημίχρονο η Άρσεναλ με την Έβερτον! (vids)
Ο Κούντους «κάρφωσε» τη Σίτι με το ψαλιδάκι της χρονιάς! (vid)
Τσέλσι: Το πρώτο του Καϊσέδο ήταν ΓΚΟ-ΛΑ-ΡΑ από το κέντρο! (vid)
Ο Φόντεν «ξέρανε» την Άρσεναλ και… τελείωσε τη Γουέστ Χαμ! (vid)
Κανένα άγχος για τη Σίτι και 1-0 με ΓΚΟΛΑΡΑ Φόντεν! (vid)
«Αν ο Μπαπέ πάει στη Ρεάλ, μπορεί να πάρει τη Χρυσή Μπάλα»!
Περισσότερες σεζόν με Βινίσιους παρά με Ρονάλντο ο Μόντριτς!
Ο Αρτέτα επιφύλαξε… έκπληξη στην τελευταία 11αδα της σεζόν! (pic)
Λίβερπουλ: Λαοθάλασσα στο «Άνφιλντ» στην άφιξη της αποστολής! (vid)
Κλάματα χαράς για Ρανιέρι που έσωσε την Κάλιαρι! (vid)
Μιλά με τουρκική ομάδα ο Ντι Μαρία, στο περίμενε ο Μέσι!
Απών ο Μπαπέ από το τελευταίο του παιχνίδι στη Ligue 1
Κανείς δεν θέλει Μπάγερν, τέταρτο όχι στους Βαυαρούς από υποψήφιο αντι-Τούχελ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

H «Marca» αποκάλυψε πότε υπογράφει στη Ρεάλ ο Μπαπέ! (pic)

Θέμα ημερών είναι να υπογράψει ο Κιλιάν Μπαπέ με τη Ρέαλ Μαδρίτης, όπως έκανε γνωστό η «Marca» με το ρεπορτάζ της.

H «Marca» αποκάλυψε πότε υπογράφει στη Ρεάλ ο Μπαπέ! (pic)

H Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την άφησε εκτός συνέχειας του Champions League. Ωστόσο, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν περίμενε τις δύο αναμετρήσεις για να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις για το μέλλον του. Αυτό το είχε κάνει προ πολλού. Προ μηνών. Απλά το μόνο που έμενε ήταν το κατάλληλο timing, ώστε να πέσουν και οι απαραίτητες… τζίφρες.

Κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει και αναφέρει η «Marca» με το ρεπορτάζ της. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα που ξέρει πάρα πολύ καλά όλα τα θέματα της «βασίλισσας» ο Γάλλος στράικερ αναμένεται να γίνει και τυπικά παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα πριν την Παρασκευή (18/3) θέλουν οι δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια, ώστε το deal να έχει ολοκληρωθεί πολύ πριν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ή το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Προσπάθησε αρκετά για τον Μπαπέ η Παρί, αλλά στο... τέλος έχασε!

Προσπάθησε αρκετά για τον Μπαπέ η Παρί, αλλά στο… τέλος έχασε!

Αν πάρουμε σαν δεδομένο το ρεπορτάζ της «Marca» ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα δώσει άμεσα τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε, μεγάλη χαμένη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι πριν από μερικούς μήνες είχαν την ευκαιρία να πουλήσουν έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ τον σούπερ σταρ τους στην ισπανική ομάδα. Δεν το έκαναν.

Ωστόσο, πήραν ένα ρίσκο. Να μην το κάνουν αυτό και να προσπαθήσουν ακόμη πιο πολύ και ακόμη πιο σκληρά σε σχέση με πέρυσι να τον πείσουν να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους. Αυτό εν τέλει δεν έχει συμβεί και δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα χάσει τον Κιλιάν Μπαπέ, χωρίς να λάβει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για χάρη του νεαρού στράικερ το καλοκαίρι του 2017 η γαλλική ομάδα είχε δώσει στη Μονακό κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ! Όχι και λίγα. Ακόμα και για την Παρί! Έτσι, η παριζιάνικη ομάδα χάνει… διπλά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία στο Champions League. Και άλλη μία στο θέμα του Μπαπέ. Προσπάθησε αρκετά για τον Μπαπέ η Παρί, αλλά στο... τέλος έχασε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ