ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Από το Τορίνο… στη Μίλαν με αγάπη (vid)

Μια λαμπάδα στο μπόι του Αλέξις Σάντσες. Η Τορίνο άγγιξε τη νίκη επί της Ίντερ όμως στο φινάλε είδε τον Αλέξις Σάντσες να ισοφαρίζει σε 1-1. Κερδισμένη η Μίλαν με το αποτέλεσμα.

Από το Τορίνο… στη Μίλαν με αγάπη (vid)

Νίκη ήθελε η Ίντερ απόψε μέσα στο Τορίνο όμως τελικά έφυγε από εκεί με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Τορίνο κρατούσε στα χέρια της τη νίκη – με γκολ του Μπρέμερ στο 12′ – οι «Νεραντζούρι» όμως γλίτωσαν τα χειρότερα με τέρμα του Αλέξις Σάντσες στο 93′.

To ματς

Η 29η αγωνιστική της Serie A έκρυβε μια πολύ δύσκολη αποστολή για την πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι μετά τον αποκλεισμό της στο Champions League από τη Λίβερπουλ ταξίδεψε στο αφιλόξενο Τορίνο. Απέναντί της μια ομάδα που όταν παίζει με τους «μεγάλους» της Ιταλίας… σκυλιάζει. Η Τορίνο του Αντρέα Μπελότι ήθελε να κάνει τη ζημιά στους «Νεραντζούρι».

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα με όλες τους τις δυνάμεις. Με τον Μπελότι και τον Μπρέκαλο στην επίθεση και με κέντρο που τσάκιζε κόκκαλα έδειξε στην Ίντερ πως τα πράγματα θα ήταν πολύ ζόρικα. Η Τορίνο πίεσε εξαρχής για το γκολ και τελικά το βρήκε πρώτη στο 12′. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα προσγειώθηκε στην περιοχή της Ίντερ. Ουδείς την απομάκρυνε με αποτέλεσμα με περιπέτεια να φθάσει στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. Δράστης για τους Τορινέζους ο Μπρέμερ. Τορίνο Ίντερ

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν μάταια να φθάσουν σε ένα γκολ. Μεγαλύτερη στιγμή τους η κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες, η οποία βρήκε απάντηση από τον Μπερίσα. Από την άλλη η Τορίνο είχε κάποιες μικροευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της. Τελικά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0.

Τορίνο μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά… Αλέξις Σάντσες

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Μιλανέζοι ήθελαν όμως πρακτικά δεν μπορούσαν να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους. Τζέκο και Λαουτάρο έμοιαζαν πολύ καλά κλεισμένοι και απομακρυσμένοι από τους συμπαίκτες τους και το πεδίο δράσης τους. Από την άλλη η Τορίνο με ασταμάτητο τρέξιμο κατά διαστήματα έδινε χώρο στον αντίπαλο και… χτυπούσε στην αντεπίθεση. Σε μια από αυτές στο 62′ ο Μπρέκαλο λίγο έλειψε να κάνει το 2-0. Ο ταλαντούχος εξτρέμ της Τορίνο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του – και τον Χαντάνοβιτς όμως στο τέλος δεν κατάφερε όντας υπό πίεση να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά οι αλλαγές του Σιμόνε Ιντζάκι έγιναν με στόχο η Ίντερ να γίνει πιο επιθετική στο παιχνίδι της. Ουδείς όμως δεν ήταν ικανός απόψε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Στο 89′ η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για τους «νεραντζούρι» με κεφαλιά του Τζέκο από κοντά να περνάει μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις όμως η Ίντερ βρήκε τη λύση. Ο Αλέξις Σάντσες με πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Μπερίσα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ