ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Έτοιμη να αποκτήσει το «διαμαντάκι» της Σέλτικ η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του 16χρονου εξτρέμ Μπεν Ντόακ της Σέλτικ, που θεωρείται ένα από τα πιο εξαιρετικά ταλέντα παγκοσμίως.

Έτοιμη να αποκτήσει το «διαμαντάκι» της Σέλτικ η Λίβερπουλ!

Η περσινή σεζόν κόντεψε να εξελιχθεί σ’ ένα τεράστιο… εφιάλτη για τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών κι αυτό λίγο έλειψε να τους διαλύσει ολόκληρη τη χρονιά. Αυτός ήταν, εξάλλου, ο κυριότερος λόγος που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν με αξιώσεις τα σκήπτρα τους στην Premier League. Μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ πρόλαβε οριακά να βρεθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της φετινής σεζόν. Πάντως, φέτος τα πράγματα δεδομένα κυλούν καλύτερα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Λίβερπουλ κατέκτησε πρόσφατα το Carabao Cup, νικώντας την Τσέλσι στον τελικό, ενώ βρίσκεται εντός διεκδίκησης όλων των τίτλων σε Αγγλία και Ευρώπη. Βασικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου με τον Λούις Ντίας. Κι αυτό γιατί ο Κολομβιανός άσος έκλεισε το «κενό» στην επίθεση της ομάδας, δίνοντας της μια ακόμα ποιοτική λύση. Παράλληλα, όμως, οι «κόκκινοι» έχουν το βλέμμα τους και σε περιπτώσεις με γνώμονα το μέλλον του συλλόγου. Νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να δουλέψουν με τον Γιούργκεν Κλοπ και να βοηθήσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια. Υπό αυτό το πρίσμα, σύμφωνα με την «Athletic», η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μπεν Ντόακ της Σέλτικ, ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της Σκωτίας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

«Ψημένος» με Λίβερπουλ και Κλοπ ο Ντόακ

Ο 16χρονος εξτρέμ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την φανέλα της ομάδας νέων των «Κελτών», ενώ μετράει και δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Γι’ αυτό και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Από τη μεριά της, πάντως, η σκωτσέζικη ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί της, της στερεί τη δυνατότητα αυτή. Κι αυτό γιατί αν ο νεαρός άσος θελήσει να αποχωρήσει όποια ομάδα τον αποκτήσει θα χρειαστεί να πληρώσει μόνο τα τροφεία του.

Η Λίβερπουλ είναι αυτή που έκανε πρώτη κίνηση και φαίνεται πως και ο Ντόακ «ψήνεται» με την προοπτική αυτή. Κι αυτό γιατί ο νεαρός άσος θέλει να δουλέψει υπό τον Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύοντας ότι θα βοηθήσει στην εξέλιξη του. Άλλωστε, ο Γερμανός τεχνικός φημίζεται για τις ευκαιρίες που δίνει σε νέους παίκτες, αλλά και την βελτίωση τους. Ο νεαρός άσος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φημίζεται για την ταχύτητα του και την έκρηξη του, αλλά και την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση. Παράλληλα, παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει να ανταπεξέρχεται και στην δύναμη που χρειάζεται η πρώτη ομάδα. Βέβαια, ο ίδιος χρειάζεται ακόμα κάποια βελτίωση στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ