ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ θέλει να βγάλει τον Αζάρ απ’ την… μιζέρια του!

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται με το ένα... πόδι εκτός Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και η Άρσεναλ θέλει να εκμεταλλευθεί την κατάσταση και να ποντάρει σ' εκείνον ελπίζοντας στην «αναγέννηση» του.

Η Άρσεναλ θέλει να βγάλει τον Αζάρ απ’ την… μιζέρια του!

Όντας πλέον στην τρίτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ έχει απογοητεύσει πλήρως με την εικόνα του. Ο Βέλγος αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών, που τον κρατάνε καιρό εκτός, κόβοντας του όποιον αγωνιστικό ρυθμό έχει. Παράλληλα, ακόμα και όσο αγωνίζεται ο έμπειρος άσος δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει. Ουσιαστικά σε αυτά τα χρόνια είναι μια «σκιά» του παλιού καλού εαυτού του στην Τσέλσι. Του ποδοσφαιριστή, δηλαδή, που έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις και είχε αναγκάσει την «βασίλισσα» να βγάλει από τα ταμεία της σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, στους πρώτους μήνες της επιστροφής του Κάρλο Αντσελότι ο Αζάρ να μπορεί να βοηθήσει. Ο Ιταλός τεχνικός τον εμπιστευόταν στο ξεκίνημα της σεζόν κι ο Βέλγος έδειξε κάποια ψήγματα του ταλέντου του. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν… μια απ’ τα ίδια για εκείνον. Τραυματισμός τον Οκτώβριο και μια ασθένεια στο «καπάκι» τον άφησαν εκτός για κάποιο διάστημα κι ο ίδιος δεν ξαναβρήκε τη φόρμα του. Γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό δεν αγωνίζεται παρά ελάχιστα. Γι’ αυτό και στις τάξεις της «βασίλισσας» θέλουν να τον… ξεφορτωθούν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το «footmercato», παρά τις κακές του σεζόν, η «μπογιά» του ακόμα περνάει, αφού η Άρσεναλ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του για ενδεχόμενη συνεργασία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αζάρ

Έκανε την πρώτη κίνηση για Αζάρ η Άρσεναλ, αλλά δεν παίζει μόνη

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν ξεχάσει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Αζάρ στην Premier League. Γι’ αυτό και είναι έτοιμοι να ρίξουν μια… ζαριά μαζί του και να ποντάρουν στην επιστροφή του παίκτη που εντυπωσίαζε στην Τσέλσι. Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δύο πλευρές έχουν κάνει απλά διερευνητικές επαφές και τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον παίκτη παραμένει κι απλώς αναμένουν τι θα συμβεί τελικά με το μέλλον του στη Ρεάλ.

Βέβαια, η Άρσεναλ δεν είναι η μόνη ομάδα της Premier League που ενδιαφέρεται για τον Αζάρ. Κι αυτό γιατί και η Νιούκαστλ φέρεται να παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του. Οι «καρακάξες» έχουν πλέον άλλη δυναμική μετά την εξαγορά τους από τους Σαουδάραβες επενδυτές και θέλουν τον Βέλγο άσο να ηγηθεί της νέας τους προσπάθειας. Πάντως, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να μείνει για μια ακόμα σεζόν στη Ρεάλ. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θέλει να παλέψει για τη θέση του. Αν, όμως, δει πως οι άνθρωποι της «βασίλισσας» δεν τον θέλουν στο ρόστερ τότε θα κοιτάξει ξανά προς την Αγγλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ