ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Θέλει το «αστέρι» του Άγιαξ χωρίς να… ξοδευτεί η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ξετρελαθεί με τον Ράιαν Γκράβενμπερχ του Άγιαξ, τον οποίο έχει ως πρώτο στόχο για το καλοκαίρι, αλλά δεν θέλει να... ξοδευτεί.

Θέλει το «αστέρι» του Άγιαξ χωρίς να… ξοδευτεί η Μπάγερν!

Την τελευταία δεκαετία η Μπάγερν Μονάχου είναι κυρίαρχος στην Γερμανός, ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο. Άλλωστε, αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως οι Βαυαροί μετρούν εννιά συνεχόμενα πρωταθλήματα και ήδη «βαδίζουν» προς το δέκατο. Ένα φαινόμενο που δεν υφίσταται σε κανένα άλλο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Φυσικά, η ομάδα του Μονάχου έχει φτάσει στην επιτυχία, χρησιμοποιώντας ένα μεταγραφικό πλάνο, που της έδινε τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιον παίκτη της «γυάλιζε» εντός των συνόρων. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ντόρτμουντ, που κατέκτησε τα τελευταία δύο πρωταθλήματα πριν το σερί της Μπάγερν είδε τρία αστέρια της (Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Χούμελς) να την αφήνουν για χάρη της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το πλάνο της Μπάγερν έκτοτε δεν έχει παρουσιάσει ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές. Άλλωστε, μόλις το περασμένο καλοκαίρι έκανε δικό της τον Νταγιό Ουπαμεκανό, που ξεχώριζε με τη Λειψία. Φυσικά, οι Βαυαροί λειτουργούν με μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, μη θέλοντας να ξεφύγουν στα οικονομικά τους δεδομένα. Βέβαια, η γερμανική ομάδα έχει στραμμένο το βλέμμα της και σε επιλογές εκτός των συνόρων. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι άνθρωποι της ομάδας του Μονάχου εδώ και καιρό έχουν ξεχωρίσει τον Ράιαν Γκράβενμπεργκ του Άγιαξ, τον οποίο και παρακολουθούν. Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να παρεκκλίνουν από το οικονομικό πλάνο τους για εκείνον.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γκράβενμπερχ Μπάγερν

Έχει εντυπωσιαστεί με τον Γκράβενμπερχ η Μπάγερν, αλλά δεν θα… ξηλωθεί

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφο, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, βρέθηκε στο Άμστερνταμ την Τετάρτη (16/3) για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι τον Ολλανδό μέσο. Ο 19χρονος, παρά τον αποκλεισμό του Άγιαξ από την Μπενφίκα, έδειξε καλά στοιχεία κι εντυπωσίασε ξανά τους Βαυαρούς. Ωστόσο, στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου δεν θέλουν να… ξοδευτούν και τόσο πολύ για χάρη του. Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 25 εκατομμύρια ευρώ στον «Αίαντα» για την απόκτηση του.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η ολλανδική ομάδα δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση από την Μπάγερν. Οπότε, η «μάχη» για την απόκτηση του παραμένει ανοικτή. Ωστόσο, οι Βαυαροί ποντάρουν στο γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αν δεν ανανεώσει μέσα στους επόμενους μήνες, τότε το φετινό καλοκαίρι θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Άγιαξ να τον πουλήσει σε κάποια καλή τιμή. Οπότε δεν αποκλείεται η πρόταση της Μπάγερν, ειδικά αν αυξηθεί έστω και λίγο, να γίνει αποδεκτή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ