Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Άπιαστη» φαουλάρα του Μάντισον και 2-0 η Λέστερ! (vid)
Λέστερ

«Άπιαστη» φαουλάρα του Μάντισον και 2-0 η Λέστερ! (vid)

Ο Τζέιμς Μάντισον με μια εκτέλεση φάουλ σκέτη... ζωγραφιά δίνει προβάδισμα δύο γκολ στην Λέστερ απέναντι στην Μπρέντφορντ.

20.03.2022 | 16:52

Σαφέστατα η φετινή σεζόν της Λέστερ δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάτι που φαίνεται κι από την μέχρι τώρα θέση της στην Premier League. Δεν είναι τυχαίο πως πέρσι πάλεψε σχεδόν ως το τέλος για μια θέση στην τετράδα και φέτος βρίσκεται μόλις στην 10η θέση, χωρίς ουσιαστικά να κυνηγάει κάτι περισσότερο στη σεζόν. Ωστόσο, αν ένας παίκτης της συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» και φέτος αυτός είναι ο Τζέιμς Μάντισον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Και κόντρα στην Μπρέντφορντ ο Άγγλος άσος θέλησε να το αποδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήδη η Λέστερ είχε πάρει το προβάδισμα με το εκπληκτικό γκολ του Καστάνιε στο 20′ και ο Μάντισον θέλησε να του «κλέψει» τη δόξα με ένα δικό του εξαιρετικό γκολ στο 33′. Ο Άγγλος άσος βρήκε δίχτυα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Αυτό, μάλιστα, ήταν το 12ο του γκολ στη σεζόν με τις «αλεπούδες», στην καλύτερη του σεζόν από άποψη αριθμών από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα τους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Δείτε το τρομερό φάουλ του Μάντισον:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version