ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η συντριβή στο Clasico φέρνει… πίεση της Ρεάλ για Χάαλαντ!

Νέα... επίθεση για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά την συντριβή στο Clasico φέρεται να συνειδητοποίησε πως ελλείψει του Μπενζεμά, οι Μαδριλένοι είναι «άδειοι» επιθετικά.

Η συντριβή στο Clasico φέρνει… πίεση της Ρεάλ για Χάαλαντ!

Σταθερά για περίπου μια τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο. Ο νεαρός άσος, μαζί με τον Κίλιαν Μπαπέ, θεωρείται ως το επόμενο μεγάλο «αστέρι» του μέλλοντος. Άλλωστε, θεωρείται πως οι δυο τους θα πάρουν τη «σκυτάλη» από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια. Κι ο Νορβηγός φορ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές με τις εμφανίσεις του. Ήδη πέρσι με 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 οδήγησε την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην τετράδα της Bundesliga. Ο ίδιος, μάλιστα, συνεχίζει στον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό και φέτος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παρότι έχει μείνει «άσφαιρος» στα τρία ματς μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, ο Χάαλαντ μετράει 23 γκολ κι έξι ασίστ σε 23 ματς φέτος. Φυσικά, από την αρχή της σεζόν το μέλλον του μετά το καλοκαίρι βρίσκεται στο προσκήνιο. Η ύπαρξη ρήτρας 75 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο για το καλοκαίρι έχει κάνει την περίπτωση του απόλυτα ελκυστική. Γι’ αυτό και αρκετοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι φέρνονταν να είναι τα φαβορί, αν και οι Μαδριλένοι έμοιαζαν να έχουν χάσει τις ελπίδες τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Cadena SER», με την «AS» να μεταφέρει το ρεπορτάζ, μετά την συντριβή στο Clasico τα πάντα άλλαξαν. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ετοιμάζεται να πιέσει για την απόκτηση του νεαρού φορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Θέλει να κυνηγήσει το… απίθανο με Χάαλαντ-Μπαπέ στην επίθεση ο Πέρεθ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιθετική εικόνα της Ρεάλ στο ντέρμπι απογοήτευσε τον πρόεδρο της. Κι αυτό γιατί ελλείψει του Καρίμ Μπενζεμά η «βασίλισσα» ήταν σχεδόν… ανύπαρκτη επιθετικά. Ο Πέρεθ θεωρεί πως με τον Γάλλο φορ να πλησιάζει στα 35 του δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Ο ίδιος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά οι Γιόβιτς και Μαριάνο που έρχονται από πίσω δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα… ρεπό του. Κι όλα αυτά ενώ ο έμπειρος φορ μεγαλώνει και σταδιακά θα χρειαστεί ένας νεότερος παίκτης για να ηγηθεί της επίθεσης. Κι αυτός ο παίκτης για τον Πέρεθ είναι ο Χάαλαντ.

Φυσικά, η Ρεάλ ετοιμάζεται το καλοκαίρι να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Κίλιαν Μπαπέ. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος δεν είναι επιθετικός περιοχής, όπως ο Χάαλαντ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της «βασίλισσας» είναι ταιριαστοί για να παίξουν μαζί. Έτσι, ο Πέρεθ έχει δώσει την εντολή να δοθεί βάση και στην περίπτωση του Νορβηγού φορ, για τον οποίο θεωρεί ότι θα κουμπώσει τέλεια στην ομάδα. Οπότε, η «βασίλισσα» ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο… κόλπο με τα δύο «αστέρια» του μέλλοντος και μένει να φανεί αν θα το πετύχει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ