ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το VAR «έκλεψε» την χαρά της Εθνικής! (vid)
Αδίκησε τον εαυτό της η Εθνική! (vids)
Εθνική Ελλάδος: Μαγικά πράγματα από τον Καρέτσα στο ντεμπούτο του! (vids)
Τραγικό λάθος από την άμυνα της Εθνικής και γκολ οι Σκωτσέζοι με πέναλτι! (vid)
Ο Γιοβάνοβιτς έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα πριν το ματς με την Σκωτία! (vid)
Λιονέλ Μέσι, αυτό είναι το μεγαλείο σου: Το αδιανόητο ρεκόρ του με την Μπαρτσελόνα!
Ράγια: «Είναι θέμα χρόνου να σηκώσουμε πολλές κούπες στην Άρσεναλ»
Ο Τότι «μηδένισε» την καριέρα του Ντελ Πιέρο με μία ατάκα! (vid)
Γιουβέντους: Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ… φαβορί για τον πάγκο!
Ελλάδα – Σκωτία: Sold out ο «τελικός – Δεν θα πέφτει καρφίτσα (pic)
Σκαλόνι: «Κρίμα, δεν θα έχουμε τον Μέσι! Τον περίμενα, αλλά…»
O συμπαίκτης του Μέσι μίλησε: «Για αυτό επέλεξα την Εθνική Ελλάδας και όχι των ΗΠΑ» (vid)
Λίβερπουλ: Αισιοδοξία για το deal… που θα φέρει «δάκρυα χαράς»!
Ξέσπασμα Εβρά: «Το 2022… έδωσαν το Mundial στον Μέσι» (vid)
Η Τσέλσι διώχνει το μισό ρόστερ – Οι «11» που θα χαιρετήσουν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Video Hμέρας

Το θέατρο του Χέουνγκ Μιν Σον θα ζήλευε ακόμη και ο Ριβάλντο (vid)

O επιθετικός της Τότεναμ, Χέουνγκ Μιν Σον, κατηγορείται ότι επιχείρησε να εκμαιεύσει την κόκκινη του αντιπάλου του με μία ντροπιαστική βουτιά.

Το θέατρο του Χέουνγκ Μιν Σον θα ζήλευε ακόμη και ο Ριβάλντο (vid)

Δεν έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε αρνητικά τον Χέουνγκ Μιν Σον. Ένας ταπεινός ποδοσφαιριστής που αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία μας απασχολεί σχεδόν αποκλειστικά για τα επιτεύγματα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, στην πρόσφατη εντός έδρας νίκη της Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ με 3-1, ο Νοτιοκορεάτης μας απασχόλησε για αρνητικό λόγο. Συγκεκριμένα, καθώς πήγαινε να εκτελέσει ένα κόρνερ της ομάδας, ο στόπερ των «σφυριών» Κερτ Ζούμα, κλώτσησε τη μπάλα προς το μέρος του. Αυτή έφυγε με πολύ ήπια δύναμη από τα πόδια του και βρήκε τον Σον.

Ο άσος της Τότεναμ το είδε σαν ευκαιρία για να εκβιάσει την κόκκινη του αντιπάλου του. Έτσι, αφού κοντοστάθηκε, σωριάστηκε στο έδαφος λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Ο διαιτητής, φυσικά, δεν ασχολήθηκε με τη φάση. Ωστόσο, κάποιοι ποδοσφαιρόφιλοι ζήτησαν επίμονα την αποβολή του Σον για θέατρο.

Θύμισε την επική βουτιά του Ριβάλντο

Η ενέργεια του Σον μας επανέφερε στη μνήμη το διάσημο θέατρο του Ριβάλντο στο Μουντιάλ του 2002. Σε μία παρόμοια φάση, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος είχε αντιδράσει με παρόμοιο τρόπο. Ειδικότερα, τη στιγμή που πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, o Hakan Unsal κλώτσησε τη μπάλα προς το μέρος του.

Η μπάλα χτύπησε το γόνατο του Ριβάλντο αλλά εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος, πιάνοντας το πρόσωπό του. Ο Τούρκος διεθνής τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα αλλά μετά τη λήξη του τουρνουά επιβλήθηκε τιμωρία και στο Ριβάλντο για θέατρο.

Ο Σον έκανε τη δουλειά του κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Βάζοντας στην άκρη το θέατρο, ο 29χρονος πρόσθεσε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του. Σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Έτσι, έφτασε τα 13 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και τα 14 σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, μετράει και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές φέτος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ