Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τραμπουκίζει τους «μεγάλους» της Ισπανίας ο Τσάβι!
Μπαρτσελόνα

Τραμπουκίζει τους «μεγάλους» της Ισπανίας ο Τσάβι!

Το φοβερό στατιστικό του Τσάβι με τη Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής, δείχνει την πάστα από την οποία είναι ο Ισπανός τεχνικός!

21.03.2022 | 16:53

Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρα από πάρτι» η Μπαρτσελόνα επέκτεινε ένα τρομερό ρεκόρ του Τσάβι! Μέσα σε πολύ λίγο καιρό, ο Ισπανός προπονητής έχει υποτάξει κάθε μεγάλο εγχώριο αντίπαλό του. Και οι «μερένχες» ήταν το τελευταίο θύμα που έλειπε από τη λίστα του.

Οι τεσσάρες του Τσάβι πέφτουν βροχή στους «μεγάλους».

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά και το βράδυ της Κυριακής διέσυρε στη Μαδρίτη τη Ρεάλ! Η μαγεία που έβγαλαν οι παίκτες του Τσάβι στον αγωνιστικό χώρο ήταν αδύνατο να συναγωνιστεί και το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Κάτι που έπαθαν και οι άλλοι μεγάλοι της χώρας,

Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες και 16 παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα έχει αλλάξει ρότα. Από διαλυμένη ομάδα, οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν και πάλι ικανοί για σπουδαία πράγματα. Κάτι που οι παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας έμαθαν από πρώτο χέρι, πέφτοντας θύμα των τακτικών του Τσάβι.

Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης, ταπεινώθηκαν και οι τέσσερις από την ομάδα του Ισπανού. Μάλιστα και οι τέσσερις δέχθηκαν από τέσσερα γκολ, μην μπορώντας να αντισταθούν στην υπεροχή της Μπάρτσα. Με τον συλλογικό απολογισμό στα εν λόγω παιχνίδια να είναι 16 γκολ υπέρ και μόλις τρία κατά, γίνεται κατανοητό πως οι «μπλαουγκράνα» είναι και πάλι μια επιθετική μηχανή. Και μάλιστα κόντρα στις μεγάλες ομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version