ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Τσιμίκας έγινε πλέον και… τραγούδι για τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την... λατρεία των οπαδών της Λίβερπουλ προς το πρόσωπο του και πλέον έχει και το δικό του τραγούδι από τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο Τσιμίκας έγινε πλέον και… τραγούδι για τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (vid)

Η φετινή σεζόν αποτελεί αυτή της… εκτόξευσης για τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Πέρσι, στους «κόκκινους» ο Έλληνας μπακ δεν είχε λάβει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Κάτι εν μέρει λογικό, αφού ήταν μόλις η πρώτη του σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ την ίδια στιγμή είχε να ανταγωνιστεί και τον… βιονικό Άντι Ρόμπερτσον. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για τον 25χρονο μπακ. Ήδη, από την αρχή της σεζόν ο Τσιμίκας λαμβάνει σταθερό χρόνο συμμετοχής, όντας σε αρκετά ματς και βασικός, καλύπτοντας την απουσία του Σκωτσέζου συμπαίκτη του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Τσιμίκας αγωνίζεται πλέον σταθερά, αλλά και το ότι εντυπωσιάζει στον χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει. Ο Έλληνας άσος πλέον αποτελεί πολύτιμο «γρανάζι» για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Γι’ αυτό και παίζει σταθερά, κερδίζοντας παράλληλα και την αγάπη του κόσμου της Λίβερπουλ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τον αποκαλούν «Greek Scouser». Ήτοι, ο Έλληνας από το Λίβερπουλ, αφού Scousers αποκαλούνται όσοι κατάγονται από την πόλη αυτή. Ο 25χρονος είναι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και πλέον έχει και δικό του… τραγούδι, το οποίο συνέθεσαν οι οπαδοί του συλλόγου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Τσιμίκας που έγινε… παιδί του Λίβερπουλ και η αφορμή για το τραγούδι

Οι φίλοι της Λίβερπουλ πήραν τον ρυθμό από το τραγούδι «Gimme! Gimme! Gimme!» των ABBA και το προσάρμοσαν κατάλληλα για να ταιριάζει με τον Τσιμίκα. «Tsimi – Tsimi – Tsimi, Our Kostas Tsimikas. His passport says he’s Greek but we all know that he’s scouse», τραγουδούν οι οπαδοί του συλλόγου. Κάτι που σε ελληνικά μεταφράζεται ως: «Τσίμι- Τσίμι – Τσίμι, ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας. Το διαβατήριο λέει πως είναι Έλληνας, όλοι ξέρουμε όμως πως είναι παιδί του Λίβερπουλ».

Φυσικά, το εφαλτήριο για το τραγούδι αυτό έδωσε ο ίδιος ο Τσιμίκας πριν από λίγες ημέρες. Βλέπετε, ο Έλληνας μπακ συμμετείχε με τους Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντιόγκο Ζότα σ’ ένα τεστ γνώσεων της Λίβερπουλ και είχε παραπονεθεί πως δεν έχει ένα δικό του τραγούδι από τον κόσμο της ομάδας, όπως οι δύο συμπαίκτες του. Εκείνοι έφεραν τους Χέντερσον και Έλιοτ να τραγουδήσουν τα συνθήματα τους, ενώ ο Ιμπραΐμα Κονατέ αυτοσχεδίασε και… ράπαρε για χάρη του Έλληνα μπακ μπροστά σε μία αίθουσα όπου οι παριστάμενοι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν γονατίσει από τα γέλια. Πλέον, βέβαια, ο 25χρονος άσος κι αυτός το δικό του τραγούδι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ